Vinkefest 2023
Speeddaten en survivallezing door Meester Mark

Speeddaten en survivallezing door Meester Mark


Geplaatst op: 23 maart 2023

Op donderdag 30 maart a.s. organiseert onderwijsstichting Wijzer aan de Amstel een speeddate middag voor (aankomende) leerkrachten. Belangstellenden kunnen in verschillende speeddate sessies met collega’s van de aangesloten scholen en van de Internationale Taalklas in gesprek, zich informeren en al hun vragen stellen. Die middag is Mark van der Werf, schrijver van de ‘Meester Mark’ boeken, ook aanwezig. Hij zal een ‘survivallezing’ houden met de nodige tips & trucs voor leerkrachten.

Voor wie?

De speeddate middag is bestemd voor belangstellenden die een andere of nieuwe stap in hun loopbaan overwegen, zoals leerkrachten, onderwijsassistenten, leraarondersteuners, zij-instromers, herintreders en studenten. Maar ook gepensioneerde leerkrachten die nog graag (deels) voor de klas willen of een bijdrage willen leveren aan het leerkrachtentekort, zijn van harte welkom. De volgende basisscholen in Uithoorn en De Kwakel doen mee aan de speeddate: IKC het Duet, De Kwikstaart, De Springschans, ’t Startnest, De Vuurvogel, De Zon en de Internationale Taalklas Uithoorn.

Plaats en tijd

De bijeenkomst op donderdag 30 maart vindt plaats in het Spoorhuis in Uithoorn. Het programma is van 16.00 – 17.30 uur; de inloop vanaf 15.30 uur. Meer informatie is te vinden op werkenbijwijzeraandeamstel.nl.

Wijzer aan de Amstel

Wijzer aan de Amstel is een onderwijsstichting die bestaat uit zes basisscholen in Uithoorn en De Kwakel. De scholen zijn verschillend van karakter en omvang, maar kennen wel een sterke verbondenheid. Voor medewerkers biedt dit ruimte om van elkaar te leren en verschillende ervaringen op te doen. Door de kleinschaligheid van de stichting – 2.200 leerlingen en 200 medewerkers – voelt iedereen zich gezien. De scholen kenmerken zich door een professionele en warme sfeer.


Laatst bewerkt op: 23 maart 2023 05:30

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Speeddaten en survivallezing door Meester Mark

Op donderdag 30 maart a.s. organiseert onderwijsstichting Wijzer aan de Amstel een speeddate middag voor (aankomende) leerkrachten. Belangstellenden kunnen in verschillende speeddate sessies met collega’s van de aangesloten scholen en van de Internationale Taalklas in gesprek, zich informeren en al hun vragen stellen. Die middag is Mark van der Werf, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: