001 -Family
Theecafé voor Mantelzorgers

Theecafé voor Mantelzorgers


Geplaatst op: 23 maart 2023

Op 19 april organiseert Uithoorn voor Elkaar een Theecafé in Amstelveen voor mantelzorgers die wonen in de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Uithoorn of Ouderkerk aan de Amstel.

Tijdens het theecafé krijgen mensen die intensief zorgen voor een naaste, informatie en tips. Zij kunnen ook vragen stellen aan een mantelzorgconsulent van Mantelzorg & Meer. Daarnaast biedt de bijeenkomst twee uurtjes gezelligheid en uitwisseling van ervaringen met anderen. Uiteraard is er thee, koffie en iets lekkers aanwezig.

Het theecafé is de middagversie van de mantelzorgcafés. Deze hebben in 2023 het overkoepelende thema: “Zorgen voor een naaste, wat doet dat met je?”. Elke bijeenkomst heeft binnen dat thema een eigen deelonderwerp. In april is het onderwerp “Verandering van rollen en relaties”. 

Datum en locatie

De bijeenkomst is op woensdag 19 april van 13.00 – 15.00 uur. De locatie is kantoor Mantelzorg & Meer, Bouwerij 4d in Amstelveen.

Aanmelding Kijk voor meer informatie en voor aanmelding op www.mantelzorgenmeer.nl of neem contact op via 020-5127250 of info@mantelzorgenmeer.nl

Aan deelname zijn geen kosten verbonden


Laatst bewerkt op: 23 maart 2023 11:49

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Theecafé voor Mantelzorgers

Op 19 april organiseert Uithoorn voor Elkaar een Theecafé in Amstelveen voor mantelzorgers die wonen in de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Uithoorn of Ouderkerk aan de Amstel. Tijdens het theecafé krijgen mensen die intensief zorgen voor een naaste, informatie en tips. Zij kunnen ook vragen stellen aan een mantelzorgconsulent van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: