De Baat (3e)
Auto schiet na botsing door middenberm en knalt frontaal op tegenligger

Auto schiet na botsing door middenberm en knalt frontaal op tegenligger


Geplaatst op: 24 maart 2023

De A2 richting Amsterdam is tussen Abcoude en Amsterdam Holendrecht afgesloten na een ongeval tussen drie voertuigen. Hierbij zijn er twee personen gewond geraakt. Rijkswaterstaat verwacht dat de weg om 18.00 weer vrij is.

Het ongeluk gebeurde vrijdagmiddag voor het knooppunt Holendrecht. Aan de andere kant van de weg botsten er twee voertuigen op elkaar. Eén van de twee schoot via de middenberm door naar de andere zijde van de weg, en botste hierbij frontaal op een derde voertuig. Die twee bestuurders zijn gewond naar het ziekenhuis gebracht.

De politie en ambulancemedewerkers kwamen op het ongeluk af. Ook landde er een traumahelikopter op de weg. Het is niet bekend wat de oorzaak van het ongeluk is. Hier doet de politie onderzoek naar.

De oprit bij Abcoude is dicht, net als die bij Vinkeveen. De vertraging is vanaf Breukelen opgelopen tot bijna anderhalf uur. Rijkswaterstaat probeert in ieder geval één rijkstrook vrij te maken, maar het is niet bekend hoe lang de weg dicht blijft.

Rijkswaterstaat heeft de voertuigen die bij het ongeluk betrokken waren verplaatst naar de linkerhelft van de rijbaan, zodat het vaststaande verkeer er over de overige twee rijstroken langs kan. Inmiddels zijn alle voertuigen die in de file stonden voorbij het incident.

Mensen die van Utrecht naar Amsterdam willen kunnen omrijden via Hilversum, over de A27 en A1.Laatst bewerkt op: 26 maart 2023 09:57

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Auto schiet na botsing door middenberm en knalt frontaal op tegenligger

De A2 richting Amsterdam is tussen Abcoude en Amsterdam Holendrecht afgesloten na een ongeval tussen drie voertuigen. Hierbij zijn er twee personen gewond geraakt. Rijkswaterstaat verwacht dat de weg om 18.00 weer vrij is. Het ongeluk gebeurde vrijdagmiddag voor het knooppunt Holendrecht. Aan de andere kant van de weg botsten … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: