Atlantis 1 stelt eerste klasse veilig

Geplaatst op: 27 maart 2023

Na een minuut spelen kwam Atlantis op achterstand. Door snel een tegendoelpunt te scoren lukte het Atlantis om terug te komen. Toch wist Kios snel uit te lopen tot een stand van 6-2.

Na een kwartier spelen stond er een stand op het scorebord van 8-8. Elke keer wist Kios van Atlantis weg te lopen. Gelukkig toonde Atlantis 1 veel veerkracht wat zorgde voor een 13-13 ruststand.

Na de rust viel Tessa Verweij op een heel vervelende manier uit. We hopen dat de schade meevalt en dat ze snel is hersteld. Maud de Jong kwam voor haar in het veld en speelde een goede wedstrijd.

De gehele wedstrijd wist Kios de korf eerder te vinden dan Atlantis. Atlantis bleef zich terugvechten wat resulteerde in standen als 15-15, 16-16, 17-17 en 18-18. Kios wist de voorsprong vervolgens uit te bouwen tot 21-19. Het door van Walraven gesponsorde Atlantis 1 gaf niet op en wist terug te komen tot 22-22. In de laatste minuut wist Rick Kuijlenburg een doelpunt te maken. Dit was uiteindelijk het laatste doelpunt van de wedstrijd. Dit doelpunt zorgde voor een eindstand van 22-23.

Zonder de fantastische support van de Atlantis aanhang had Atlantis 1 de overwinning nooit binnen kunnen halen. Dankzij de winstpartij zal Atlantis 1 volgend jaar zaal weer in de eerste klasse te vinden zijn.

Volgende week zal Atlantis 1 de laatste wedstrijd van het zaalseizoen spelen tegen Swift Amsterdam. Atlantis 1 zal om 15:35 spelen. Vergeet niet om daarvoor Atlantis 2 aan te moedigen. Hun wedstrijd begint om 14:15. Tot dan!

Laatst bewerkt op: 27 maart 2023 06:54

Op zaterdag 25 maart speelde het door Van Walraven gesponsorde Atlantis 1 om 19:30 tegen Kios 1. Terwijl Kios 1 al wist dat ze zich volgend jaar weer in de eerste klasse mogen melden, had Atlantis 1 die zekerheid nog niet. Na een minuut spelen kwam Atlantis op achterstand. Door … Lees meer »