001 - Escaperoom aglemeen
Subsidie en energieadvies voor verduurzaming particuliere huurwoningen

Subsidie en energieadvies voor verduurzaming particuliere huurwoningen


Geplaatst op: 27 maart 2023

Particuliere verhuurders die huurwoningen willen verduurzamen komen mogelijk in aanmerking voor de Subsidieregeling Verduurzaming en Onderhoud Huurwoningen (SVOH). Met deze regeling kunnen zij subsidie krijgen voor energiebesparende maatregelen en onderhoud aan de huurwoningen. Op 28 maart is er een gratis webinar over deze subsidieregeling.

Particuliere verhuurders kunnen subsidie krijgen voor allerlei energiemaatregelen zoals dak-, vloer- en gevelisolatie, isolerende ramen en deuren, energiezuinige ventilatie of nieuwe buitenkozijnen. Op dinsdag 28 maart vindt van 15.00-16.30 uur een gratis webinar plaats over de subsidieregeling. Kijk voor meer informatie en voorwaarden op www.rvo.nl/svoh. De SVOH regeling geldt niet voor woningen van woningcorporaties zoals Eigen Haard, daar zijn andere regelingen voor.

Servicepunt Energieadvies Aalsmeer

De gemeente Aalsmeer maakt werkt van energiebesparing in woningen. Daarom ondersteunt Servicepunt Energieadvies Aalsmeer kleine particuliere verhuurders met gratis energieadvies voor hun huurwoningen. Dit advies geeft inzicht in de kosten en opbrengsten van maatregelen en is daarmee een handige basis voor een subsidieaanvraag. Neem voor meer informatie contact op met het Servicepunt Energieadvies

Aalsmeer: www.aalsmeer.nl/servicepuntenergieadvies

 


Laatst bewerkt op: 27 maart 2023 07:09

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Subsidie en energieadvies voor verduurzaming particuliere huurwoningen

Particuliere verhuurders die huurwoningen willen verduurzamen komen mogelijk in aanmerking voor de Subsidieregeling Verduurzaming en Onderhoud Huurwoningen (SVOH). Met deze regeling kunnen zij subsidie krijgen voor energiebesparende maatregelen en onderhoud aan de huurwoningen. Op 28 maart is er een gratis webinar over deze subsidieregeling. Particuliere verhuurders kunnen subsidie krijgen voor … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: