001 - Escaperoom aglemeen

Seizoensafsluiting wedstrijdzwemploeg De Amstel


Geplaatst op: 4 juli 2011

Zoals elk jaar werd ook dit jaar het seizoen van de wedstrijdzwemmers van Zwem- en polovereniging De Amstel op een feestelijke wijze afgesloten.

Dit jaar gebeurde dat op 25 en 26 juni met een kampeerweekend in Snelrewaard met een zwemtoernooi in Montfoort. Er werd gekampeerd bij "natuurcamping de Boerderij" in Snelrewaard.
Het weer startte niet al te best, maar dit was slechts het probleem van de leiding die de taak op zich genomen had om op zaterdagmorgen de tenten alvast op te zetten. De zaterdagmiddag werd grotendeels besteed aan het spelen van wat spelletjes in teamverband, totdat de zwemploeg aan het eind van de middag vertrok naar het Knopenbad in Montfoort voor het geplande toernooi. Dit Badeendentoernooi was georganiseerd door zwemclub Woerden voor in totaal 6 verenigingen.
Het knopenbad is een 50 meter buitenbad en met het koele weer werd de vaart er flink ingezet om op temperatuur te blijven. Dit wierp voor de Amstel z'n vruchten af, want de ploeg eindigde als eerste en won daarmee de trofee met de gelijke naam: De Badeend!

Weer terug op de camping werd de "onderkoelde" zwemploeg getrakteerd op een welverdiende barbecue. Na de BBQ werd het weer wat beter en kon gestart worden met het nachtspel, wat bij de hele groep in goede aarde viel. De volgende ochtend werd meteen na het ontbijt gestart met de zeskamp en vonden er tal van andere sportieve activiteiten plaats zoals touwtrekken, een badmintontoernooi en werd er beachvolleybal gespeeld. Na de lunch was het tijd voor polsstokhoogspringen onder leiding van de ex-Nederlands kampioen.

Volgens een jarenoude traditie werd het weekend afgesloten met een Surinaams diner. Daarna konden de tenten weer afgebroken worden en kon de ploeg terugkijken op een zeer geslaagd weekend. Zeker voor herhaling vatbaar.

Wil je de bijbehorende foto's zien of kijken wat je nog meer bij de Amstel kunt doen? Kijk dan op hun website: www.zpv-de-amstel.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Seizoensafsluiting wedstrijdzwemploeg De Amstel

Zoals elk jaar werd ook dit jaar het seizoen van de wedstrijdzwemmers van Zwem- en polovereniging De Amstel op een feestelijke wijze afgesloten. Dit jaar gebeurde dat op 25 en 26 juni met een kampeerweekend in Snelrewaard met een zwemtoernooi in Montfoort. Er werd gekampeerd bij "natuurcamping de Boerderij" in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: