001 - De Baat
AH voedsel inzamelactie

AH voedsel inzamelactie


Geplaatst op: 27 maart 2023

Op zaterdag 1 april a.s. organiseert Voedselbank De Ronde Venen bij AH Passage en AH Leicester in Mijdrecht opnieuw een winkelactie om personen en gezinnen die in armoede leven in De Ronde Venen te ondersteunen. Bij eerdere winkelacties is er zeer royaal gedoneerd voor dit mooie doel. 
 
Ongeveer 115 gezinnen in De Ronde Venen krijgen elke week vers brood, groente, fruit, zuivel, vlees en droge kruidenierswaren van Voedselbank De Ronde Venen. Deze producten zijn doorgaans genereus gedoneerd door de landelijk opererende supermarktketens en bedrijven actief in de voedselketen.

De voedsel inzamelactie op zaterdag 1 april bij AH Passage en AH Leicester in Mijdrecht helpt het aanbod aan voedsel aan te vullen en op peil te houden zodat geen cliënt voedsel tekort komt. 
 
Het doneren van voedsel is heel eenvoudig. Het werkt als volgt:
1. U kiest een of meerdere voorgeselecteerde producten die bij de kraam van de Voedselbank De Ronde Venen staan uitgestald.
2. U rekent deze producten af bij de kassa.
3. Daarna laat u de producten achter bij het verzamelpunt van de Voedselbank achter de kassa.

Met deze actie kunt u via de Voedselbank gezinnen helpen die dat heel hard nodig hebben


Laatst bewerkt op: 27 maart 2023 09:42

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

AH voedsel inzamelactie

Op zaterdag 1 april a.s. organiseert Voedselbank De Ronde Venen bij AH Passage en AH Leicester in Mijdrecht opnieuw een winkelactie om personen en gezinnen die in armoede leven in De Ronde Venen te ondersteunen. Bij eerdere winkelacties is er zeer royaal gedoneerd voor dit mooie doel.  Ongeveer 115 gezinnen in De Ronde … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: