Vinkefest 2023
Automobilist onwel: flink ongeval op Stommeerweg

Automobilist onwel: flink ongeval op Stommeerweg


Geplaatst op: 27 maart 2023

Op de Stommeerweg in Aalsmeer is maandagmiddag een bestuurder van een personenauto onwel geworden. Volgens ooggetuigen zagen ze de zwarte personenauto slingeren, waarna deze een tegemoetkomende auto raakte.

Lees ook: Opnieuw ongeluk op de rotonde Burgemeester Kasteleinweg

De auto die werd geraakt, raakte door het ongeval onbestuurbaar. Hierdoor botste deze auto weer frontaal op een andere auto. Een bestuurder van een van de blauwe auto’s raakte lichtgewond, maar kon ter plaatse worden behandeld en hoefde niet naar het ziekenhuis.

De bestuurder, die onwel was geworden, is uitgebreid behandeld door ambulancepersoneel en naar het ziekenhuis gebracht. Wat er precies speelde bij de persoon is onduidelijk en wordt onderzocht.

 
Laatst bewerkt op: 27 maart 2023 19:37

Bron: 112Meerlanden

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Automobilist onwel: flink ongeval op Stommeerweg

Op de Stommeerweg in Aalsmeer is maandagmiddag een bestuurder van een personenauto onwel geworden. Volgens ooggetuigen zagen ze de zwarte personenauto slingeren, waarna deze een tegemoetkomende auto raakte. Lees ook: Opnieuw ongeluk op de rotonde Burgemeester Kasteleinweg De auto die werd geraakt, raakte door het ongeval onbestuurbaar. Hierdoor botste deze auto … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: