De Baat (2e)
Tupkertaaltraining verlengt sponsorcontract bij Qui Vive de grootste Cricketclub in Nederland

Tupkertaaltraining verlengt sponsorcontract bij Qui Vive de grootste Cricketclub in Nederland


Geplaatst op: 28 maart 2023

Tupkertaaltraining, heeft haar sponsorcontract met Qui Vive Cricketclub  met twee jaar verlengd. Qui Vive is de grootste cricketclub van Nederland en Tupkertaaltraining is er trots op om haar betrokkenheid bij de club te tonen.

Tupkertaaltraining is gespecialiseerd in het geven van taallessen aan expats, mensen die moeten inburgeren en aan diegenen  die Nederlands willen leren. Zij geeft les aan particulieren en aan bedrijven. Tupkertaaltraining is Blik op Werk gecertificeerd. De verlenging van het sponsorcontract met Qui Vive is een belangrijke mijlpaal in Tupkertaaltraining's betrokkenheid bij de lokale gemeenschap.

Cricket is de op één na grootste sport ter wereld en Tupkertaaltraining is ook partner van de Koninklijke Nederlandse Cricket Bond. Als supporter van de sport, is Tupkertaaltraining blij om bij te dragen aan de ontwikkeling van cricket in Nederland door middel van haar sponsorcontract met Qui Vive. 

"Als bedrijf dat zich richt op taaltrainingen, is Tupkertaaltraining er trots op om de grootste cricketclub in Nederland te sponsoren", aldus Marijke Tupker,  directeur / eigenaar van Tupkertaaltraining. "We zijn toegewijd aan het ondersteunen van de lokale gemeenschap en de ontwikkeling van sportiviteit in Nederland. We kijken uit naar het continueren van onze succesvolle samenwerking met Qui Vive."

Tupkertaaltraining is een gerenommeerd taalinstituut en bestaat ruim 20 jaar met een sterke lokale aanwezigheid in Uithoorn en omgeving. Ook heeft zij cursisten vanuit de hele wereld en er worden veel lessen online gegeven. Er werken 14 docenten. Het bedrijf is gespecialiseerd in het geven van op maat gemaakte taallessen aan expats en mensen die moeten inburgeren. Tupkertaaltraining is Blik op Werk gecertificeerd en is toegewijd aan het ondersteunen van de lokale gemeenschap.

Cricketclub Qui Vive is de grootste cricketclub in Nederland. De club is trots op haar toewijding aan sportiviteit en teamgeest.

 


Laatst bewerkt op: 28 maart 2023 03:51

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Tupkertaaltraining verlengt sponsorcontract bij Qui Vive de grootste Cricketclub in Nederland

Tupkertaaltraining, heeft haar sponsorcontract met Qui Vive Cricketclub  met twee jaar verlengd. Qui Vive is de grootste cricketclub van Nederland en Tupkertaaltraining is er trots op om haar betrokkenheid bij de club te tonen. Tupkertaaltraining is gespecialiseerd in het geven van taallessen aan expats, mensen die moeten inburgeren en aan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: