001 - Tuimarkt
Inloophuis ’t Anker viert verjaardag met Verwendag

Inloophuis ’t Anker viert verjaardag met Verwendag


Geplaatst op: 28 maart 2023

Dinsdag 21 maart vierde Inloophuis ’t Anker zijn 19 jarig bestaan. Eigenlijk is het vreemd dat het bestaan van een inloophuis voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden gevierd wordt: deze ontmoetingsplek zou niet moeten bestaan. Maar kanker bestaat helaas wel en velen krijgen er mee te maken. In heel Nederland en dus ook in De Ronde Venen voorzien inloophuizen als ’t Anker in een behoefte. De gasten die het Inloophuis bezoeken, vinden er lotgenoten, een luisterend oor, afleiding en gezelligheid.

Dat laatste was er volop op de Verwendag op 19 maart. Vaste gasten werden door de vrijwilligers van ’t Anker getrakteerd op koffie of thee met gebak, een lunch en ’s middags een hapje en drankje, met dank aan diverse sponsoren als Hema, Prinselijk Proeven en Verburg Kaas. Daar tussendoor konden ze genieten van diverse ‘verwenningen’, aangeboden door professionele vrijwilligers uit De Ronde Venen. Kapster Rachel Ruiter was weer aanwezig, evenals Dorine van den Berge, die ontspannende voetreflexbehandelingen gaf, Gita Geusebroek en Jolanda Zaal en Mieneke Kenninck waren weer present met resp. manicure, handmassage en stoelmassage. Marleen Hazeleger en Jacqueline Helling gaven pedicurebehandelingen. Nieuwe verwenners waren er ook: Bo van Beautysalonbo en José Limburg met heerlijke gezichtsbehandelingen, nagelstyliste Annemarie van Cooten en masseuses Monique van der Meer, Petra de Vries en Marion Coppens. Creatieve gasten lieten de handjes wapperen met het maken van een mooi paasstukje, waarvoor de bloemen geschonken werden door Rijdes Bloemen en planten.

Gasten én verwenners hebben genoten van deze bijzondere dag en kijken nu al uit naar de Verwendag van 2024. Tot die tijd kunnen zij die “geraakt” zijn door kanker twee dagen per week terecht bij ’t Anker. Op dinsdag en donderdag zijn ze welkom bij Inloophuis ’t Anker, Karekiet 49 in Mijdrecht. Nadere informatie via www.inloophuishetanker.nl of 06-12111100.


Laatst bewerkt op: 28 maart 2023 08:56

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Inloophuis ’t Anker viert verjaardag met Verwendag

Dinsdag 21 maart vierde Inloophuis ’t Anker zijn 19 jarig bestaan. Eigenlijk is het vreemd dat het bestaan van een inloophuis voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden gevierd wordt: deze ontmoetingsplek zou niet moeten bestaan. Maar kanker bestaat helaas wel en velen krijgen er mee te maken. In … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: