Marina Jansen nieuwe directeur Sportservice Midden Nederland


Geplaatst op: 4 juli 2011

Marina Jansen gaat per 1 juli aan de slag als directeur van Sportservice Midden Nederland. Haar aanstelling is een logisch vervolg op de intensieve samenwerking tussen Sportservice Midden Nederland en Sportservice Noord Holland, waar Jansen twintig jaar werkzaam is geweest in verschillende functies.

Ervaring
Jansen heeft in Noord-Holland veel ervaring opgedaan op het gebied van sportstimulering voor onder meer aangepast sporten, breedtesport en het ontwikkelen van een sterke sportinfrastructuur. Zij vindt het een mooi moment om naar Sportservice Midden Nederland over te stappen. "De provincie Utrecht moet sportiever. Samen met de medewerkers van Sportservice Midden Nederland wil ik er voor zorgen dat nog meer inwoners van de provincie Utrecht gaan bewegen. Van jong tot oud en mensen met en zonder beperking. Met als basis gezonde sportverenigingen", aldus Jansen.

Simon Ott
Marina Jansen neemt nu het roer over van Simon Ott die sinds juli 2010 de organisatie tijdelijk heeft geleid. Ott blijft bij Sportservice Midden Nederland werkzaam als beleidsadviseur en programmamanager. Hij gaat zich op eigen verzoek weer volop bezighouden met inhoudelijke programma's en contacten met het werkveld.

Meer informatie
Met vragen of voor meer informatie over Marina Jansen en/of Sportservice Midden Nederland kan contact worden opgenomen via telefoon: 030-7513840 of e-mail: marina.jansen@sportservicemiddennederland.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Marina Jansen nieuwe directeur Sportservice Midden Nederland

Marina Jansen gaat per 1 juli aan de slag als directeur van Sportservice Midden Nederland. Haar aanstelling is een logisch vervolg op de intensieve samenwerking tussen Sportservice Midden Nederland en Sportservice Noord Holland, waar Jansen twintig jaar werkzaam is geweest in verschillende functies. ErvaringJansen heeft in Noord-Holland veel ervaring … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: