Lange file op N201 Mijdrecht door ongeluk met motorrijder

Lange file op N201 Mijdrecht door ongeluk met motorrijder


Geplaatst op: 30 maart 2023

Verkeer op de N201 bij Mijdrecht moest donderdagavond rekening houden met 40 minuten extra reistijd. De oorzaak: een ongeval tussen een personenauto en een motorrijder.

Lees ook: 84-jarige vrouw in eigen woning overvallen en beroofd van sieraden

Het ongeluk gebeurde tijdens de avondspits op de N201 bij Mijdrecht. Rond 17:00 uur draaide een automobilist vanaf het Waverveensepad de N201 richting Mijdrecht op. De vrouw zag daarbij een motorrijder die richting Uithoorn reed over het hoofd.  Beide bestuurders konden een aanrijding niet voorkomen. De man op de motor ramde de auto, kwam ten val en raakte gewond. Hij is met onbekend letsel in een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Vanwege het ongeluk werd de rijbaan richting Uithoorn volledig afgesloten. Verkeer werd beurtelings langs het ongeval gestuurd en moest rekening houden met 40 minuten extra reistijd. 

De Verkeersongevallenanalyse van de politie kwam ter plekke voor onderzoek. Naar verwachting is de weg rond 19:00 uur weer vrij.


Laatst bewerkt op: 30 maart 2023 18:27

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Lange file op N201 Mijdrecht door ongeluk met motorrijder

Verkeer op de N201 bij Mijdrecht moest donderdagavond rekening houden met 40 minuten extra reistijd. De oorzaak: een ongeval tussen een personenauto en een motorrijder. Lees ook: 84-jarige vrouw in eigen woning overvallen en beroofd van sieraden Het ongeluk gebeurde tijdens de avondspits op de N201 bij Mijdrecht. Rond 17:00 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: