001 -Family
Spreekuur aangifte inkomstenbelasting 2022

Spreekuur aangifte inkomstenbelasting 2022


Geplaatst op: 31 maart 2023

Op donderdag 6 april, tussen 14.00 en 16.00 uur is er in de bibliotheek Uithoorn een open inloopspreekuur voor de belastingaangifte 2022. Vrijwilligers zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om eventueel de aangifte gelijk met u in te vullen. Uithoorn voor Elkaar biedt deze service aan, aan inwoners met een laag inkomen die niet op andere plekken hulp kunnen krijgen. 

Als u gelijk geholpen wilt worden met het doen van de aangifte, denk er dan aan om bepaalde informatie mee te nemen. Denk daarbij aan uw DigiD, de jaaropgaves en bewijzen van aftrekposten.

Erik Brons, coördinator belastinghulp, over dit aanbod: “Wij zien dat mensen soms niet goed weten hoe ze de jaarlijkse aangifte moeten doen. Soms heeft het ook zin, om wel aangifte te doen, ook al heb je geen bericht hierover gekregen van de belastingdienst. Toch kan het soms iets opleveren om de aangifte wel in te vullen, toch weer een leuk extraatje in deze dure tijden”


Laatst bewerkt op: 31 maart 2023 13:20

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Spreekuur aangifte inkomstenbelasting 2022

Op donderdag 6 april, tussen 14.00 en 16.00 uur is er in de bibliotheek Uithoorn een open inloopspreekuur voor de belastingaangifte 2022. Vrijwilligers zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om eventueel de aangifte gelijk met u in te vullen. Uithoorn voor Elkaar biedt deze service aan, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: