001 -Family
Tientallen overtredingen bij handhavingsactie blauwe zone Vinkeveen

Tientallen overtredingen bij handhavingsactie blauwe zone Vinkeveen


Geplaatst op: 2 april 2023

Sinds 1 april is de blauwe zone weer actief in Vinkeveen. Handhavers van Gemeente De Ronde Venen hebben direct gehandhaafd en tientallen automobilisten zijn tijdens de handhavingsactie gewaarschuwd.

Lees ook: Mijdrechtse uithalers opgepakt in Rotterdamse haven

In de zomer komen er honderden toeristen naar de Vinkeveense Plassen. In het gebied rondom de plassen geldt daarom tussen 1 april en 1 oktober een blauwe zone. Automobilisten kunnen hun auto twee uur lang gratis parkeren met een parkeerschijf en bewoners kunnen bij de gemeente een ontheffing aanvragen.

Gister was de eerste dag van het jaar dat de parkeerschijf weer gebruikt moest worden. Daarom zijn handhavers direct in actie gekomen. Zij hebben in twee dagen tijd 78 keer geconstateerd dat de schijf niet gebruikt werd. Alle overtreders hebben een waarschuwing gekregen.

 


Laatst bewerkt op: 2 april 2023 19:46

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Tientallen overtredingen bij handhavingsactie blauwe zone Vinkeveen

Sinds 1 april is de blauwe zone weer actief in Vinkeveen. Handhavers van Gemeente De Ronde Venen hebben direct gehandhaafd en tientallen automobilisten zijn tijdens de handhavingsactie gewaarschuwd. Lees ook: Mijdrechtse uithalers opgepakt in Rotterdamse haven In de zomer komen er honderden toeristen naar de Vinkeveense Plassen. In het gebied … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: