02 - Senior  sportief actief 2e week

Foto's en video Rap en Ruig 2011 online


Geplaatst op: 4 juli 2011

Vinkeveen - Met een record aantal deelnemers en door ideaal weer, was de Rabobank Rap en Ruig Race ook dit jaar een groot succes. Maar liefst 31 teams stonden zaterdag klaar om de bouwpakketten in ontvangst te nemen.

Onder toeziend oog van de heren Rap en Ruig zijn er bij de diverse bouwplaatsen prachtige boten gebouwd. Tot zaterdag 23:00 zijn de teams bezig geweest.

Sommigen kozen voor een snel vaartuig, waarbij anderen echt voor originaliteit / actualiteit kozen.

Voor een aantal teams was het nog een hele uitdaging, maar uiteindelijk zijn alle boten zondag bij eiland 1 aangekomen voor de daadwerkelijke race.

In een tijd van 1m 53 sec is de snelheidsprijs gewonnen door team De Plashoeve. Met hun vati 'cano' wonnen De Steupels de originaliteitsprijs.

De dames van team Hendrikx en Thomas advocaten kozen als thema 'boer zoekt vrouw'. Ondanks dat hun camper de eindstreep niet wist te behalen, konden ze uiteindelijk wel de Rap en Ruig prijs mee naar huis nemen.

De organisatie dankt alle sponsoren, vrijwilligers, deelnemers en natuurlijk de bezoekers voor een geweldige dag.

De foto's van de races staan nu online. Klik hier voor de foto's.

UIT! Achter de schermen - RTV Utrecht
Op donderdag 7 juli a.s. zal er op RTV Utrecht vanaf 13.30 uur een speciaal programma uitgezonden worden over Rap en Ruig 2011. Daarna zal het ieder uur herhaald worden. Via onze websites zal de uitzending ook terug te kijken zijn.

VILLA HOOIBERG - RTV Utrecht
Ook het programma Villa Hooiberg was aanwezig bij Rap en Ruig 2011. Het team van RTV Utrecht heeft een korte impressie gemaakt, zie hieronder.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: www.petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Foto's en video Rap en Ruig 2011 online

Vinkeveen - Met een record aantal deelnemers en door ideaal weer, was de Rabobank Rap en Ruig Race ook dit jaar een groot succes. Maar liefst 31 teams stonden zaterdag klaar om de bouwpakketten in ontvangst te nemen.Onder toeziend oog van de heren Rap en Ruig zijn er bij de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: