Atlantis Midweek 1 pakt in laatste zaalwedstrijd punten

Geplaatst op: 3 april 2023

Woensdag 28 maart speelde Atlantis Midweek 1 de laatste wedstrijd van het zaalseizoen thuis tegen OVVO. Het Midweek team heeft in de zaal een leuke competitie gespeeld maar helaas hield het team er maar weinig punten aan over. Tegenstander OVVO is een bekende van het Midweek-team uit Mijdrecht. Bij de wedstrijd eerder dit zaalseizoen bleven de punten achter bij OVVO in Maarssen. Het Midweekteam van Atlantis wilde de punten deze wedstrijd graag in Mijdrecht houden! Leuk deze wedstrijd was dat het hele team compleet was! Deze zaalcompetitie heeft het team regelmatig te maken gehad met blessures van de spelers dus het is niet vaak voorgekomen dat het team compleet was. Atlantis schoot deze wedstrijd fel uit de startblokken, het duurde enkele minuten voordat het eerste doelpunt werd gemaakt. Vanaf dat moment wisten zowel Atlantis als OVVO te scoren en dit bracht de ruststand op 7-4 in het voordeel van Atlantis. In de tweede helft wist Atlantis verder uit te lopen. In het laatste deel van de tweede helft wist OVVO nog een paar keer te scoren, maar dit was niet genoeg om van Atlantis te winnen. Atlantis heeft de wedstrijd met 12-7 gewonnen en kan terugkijken op een mooie wedstrijd. Midweek 1 gaat zich nu voorbereiden op het veldseizoen en hopen daar weer wat mooie wedstrijden te kunnen spelen.

Laatst bewerkt op: 3 april 2023 06:47

Woensdag 28 maart speelde Atlantis Midweek 1 de laatste wedstrijd van het zaalseizoen thuis tegen OVVO. Het Midweek team heeft in de zaal een leuke competitie gespeeld maar helaas hield het team er maar weinig punten aan over. Tegenstander OVVO is een bekende van het Midweek-team uit Mijdrecht. Bij de … Lees meer »