De Vinken huldigt vier zaalkampioenen bij de jeugd

Geplaatst op: 4 april 2023

De E1 wist het kampioenschap vorige week al veilig weten te stellen met een hele ruime 20-4 overwinning, het gaatje met de nummer twee was toen al groot genoeg. De andere kampioensteams moesten er in de allerlaatste wedstrijd nog hard voor strijden. De F2 mocht als eerste aan de bak en boekte een mooie 18-13 overwinning, waardoor de ploeg met één puntje verschil kampioen werd.

Daarna was het de beurt aan de D2 en de F1, zij konden bij winst gedeeld kampioen worden. Het werd vooral bij de D2 heel erg spannend. Na een 5-1 voorsprong in de rust kwam tegenstander SDO tegen het einde van de wedstrijd terug tot 5-4. In de slotminuten wist De Vinken de winst met 6-5 binnen te slepen. De F1, dat ook speelde tegen SDO, kwam in de eerste helft al op voorsprong en wist dat heel mooi vast te houden. Zij sloten de competitie af met een 15-12 overwinning. Alle kampioenen zijn in het zonnetje gezet, een prachtige afsluiting van het seizoen!

Laatst bewerkt op: 4 april 2023 04:37

Afgelopen zaterdag, op de afsluitende speeldag van de zaalcompetitie, mocht korfbalvereniging De Vinken maar liefst vier jeugdkampioenen huldigen. Medailles waren er voor De Vinken D2, De Vinken E1, De Vinken F1 en De Vinken F2.  De E1 wist het kampioenschap vorige week al veilig weten te stellen met een hele … Lees meer »