001 - Tuimarkt

Finaleweekend bij Tennisvereniging Wilnis


Geplaatst op: 1 juli 2011

Tennisvereniging Wilnis beleeft deze week haar open toernooi, het Wilnis Open. En er wordt flink uitgepakt! Het aantal deelnemers is aardig gelijk aan vorig jaar, het toernooi is daarmee weer goed bezocht. Inmiddels is de week al weer gevorderd en staat het finaleweekend voor de deur!

In verschillende categorieën wordt er gestreden om de 1e en 2e plaats. TV Wilnis verwent zijn deelnemers en toeschouwers enorm met dank aan verschillende sponsors. Iedere avond heeft er een tombola plaatsgevonden met vele prijzen.
Vanavond staat er wederom een verloting gepland en iedereen kan hier aan meedoen!

Iedereen kan een prijs winnen, niet alleen de spelers maar ook toeschouwers. Iedere aanwezig krijgt een lootje en dingt mee naar de prijzen!

In het finaleweekend worden de prijzen steeds mooier, met als klapper op de vuurpijl een fantastische IPAD als hoofdprijs. Deze wordt s'avonds laat verloot onder de deelnemers.

Dit jaar zijn er tevens welgeteld 2 feestavonden tijdens het toernooi. Donderdag 31 juli 2011 heeft de band El-Fish and the Coversolutions opgetreden wat weer een daverend succes bleek te zijn. De voetjes ging van de vloer! Zaterdagavond 2 juli 2011 draait DJ Kingsize. Iedereen is welkom om het park van TV Wilnis deze week te bezoeken, om de mooie wedstrijden te kijken, te genieten van het lekkere eten uit het eettentje, mee te doen aan de tombola of mee te feesten op de feestavond!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Finaleweekend bij Tennisvereniging Wilnis

Tennisvereniging Wilnis beleeft deze week haar open toernooi, het Wilnis Open. En er wordt flink uitgepakt! Het aantal deelnemers is aardig gelijk aan vorig jaar, het toernooi is daarmee weer goed bezocht. Inmiddels is de week al weer gevorderd en staat het finaleweekend voor de deur!In verschillende categorieën wordt er … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: