Hoofdprijzen ‘Belgerinkel’ uitgereikt bij Waning Tweewielers


Geplaatst op: 1 juli 2011

Aalsmeer - Op 24 juni zijn de hoofdprijzen van de campagne ‘Met Belgerinkel naar de winkel' uitgereikt. Dit gebeurde door wethouder duurzaamheid Ulla Eurich die de Batavus BUB fietsen overhandigde aan de blije prijswinnaars. De prijsuitreiking vond plaats bij Waning Tweewielers die de hoofdprijzen sponsorde. Wethouder Eurich: ‘Met de actie wilden wij het winkelend publiek wijzen op de vele voordelen van fietsend winkelen. Er zijn bij de aangesloten winkeliers enorm veel spaarkaarten ingeleverd. Er is dus heel veel gefietst naar de winkels. En dat is niet alleen goed voor het bereikbaar houden van de winkelgebieden maar ook voor de gezondheid en het milieu. Ik feliciteer de prijswinnaars van harte.'

De fietsen zijn gewonnen door de heer Vonk en mevrouw Terlouw. Mevrouw Terlouw kon helaas niet bij de prijsuitreiking aanwezig zijn. Haar neefje Luca kwam de prijs in ontvangst nemen. De overige winnaars hebben schriftelijk bericht gekregen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hoofdprijzen ‘Belgerinkel’ uitgereikt bij Waning Tweewielers

Aalsmeer - Op 24 juni zijn de hoofdprijzen van de campagne ‘Met Belgerinkel naar de winkel' uitgereikt. Dit gebeurde door wethouder duurzaamheid Ulla Eurich die de Batavus BUB fietsen overhandigde aan de blije prijswinnaars. De prijsuitreiking vond plaats bij Waning Tweewielers die de hoofdprijzen sponsorde. Wethouder Eurich: ‘Met de actie … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: