001 -Family

7e editie Kunst van Binnen Uit in Fort aan de Drecht


Geplaatst op: 1 juli 2011

Van 10 juli t/m 14 augustus kunt u bij Galerie Fort aan de Drecht terecht voor alweer de 7e editie van Kunst van Binnen Uit. Werk gemaakt door de vrijwilligers van Galerie Fort aan de Drecht die u normaal ontvangen in de Galerie tijdens de exposities het gehele jaar door.... Nu dus hun moment.

Er is werk te zien van Ineke van der Aa. Zij heeft mooie abstracten, prachtige landschappen, stillevens en portretten in verschillende technieken. Hans van den Bosch heeft een duidelijke voorkeur voor het werken naar levende modellen. Ook de interesse voor landschap en architectuur is terug te vinden in zijn werk.

Janny Burggraaff werkt met aquarel, acryl en olieverf en haar veelzijdigheid wordt onderstreept door haar talent voor boetseren en beeldhouwen. Do de Graaf mag niet ontbreken. Haar sieraden spreken voor zich. Gon Hageman houdt van bomen in bloei en dan vooral de frisse voorjaarstinten spatten van haar werk af. De veelzijdigheid van Catharina Jensen zal zeker uw aandacht vragen en Cathy Troost weet hoe aquarel, acryl of olieverf, gemengde technieken op papier of linnen kunnen verrassen. Als de natuur je inspiratiebron is dan resulteert dat in prachtig werk zoals Jeannet Vermeij laat zien. Let ook even op het bijzondere Ikebanabloemstuk dat is gemaakt door Els Beekman.

Kunst van Binnen Uit -7- is te zien op vrijdag van 14.00-17.00 uur en in het weekend van 12.00-17.00 uur. De opening is op zondag 10 juli om 15.00 uur en zal worden verzorgd door Ineke van der Aa. Meer informatie op www.galeriefortaandedrecht.nl

Het adres: Grevelingen 50, Uithoorn

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

7e editie Kunst van Binnen Uit in Fort aan de Drecht

Van 10 juli t/m 14 augustus kunt u bij Galerie Fort aan de Drecht terecht voor alweer de 7e editie van Kunst van Binnen Uit. Werk gemaakt door de vrijwilligers van Galerie Fort aan de Drecht die u normaal ontvangen in de Galerie tijdens de exposities het gehele jaar door.... … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: