Vinkefest 2023
Badmintonvereniging Kwinkslag speelt Jubileumtoernooi

Badmintonvereniging Kwinkslag speelt Jubileumtoernooi


Geplaatst op: 24 april 2023

Afgelopen donderdag werd met grote opkomst het 50 jarig bestaan van deze vereniging gevierd d.m.v. een feestelijk toernooi.

Op 7 velden werden de wedstrijden in wisselende samenstelling gespeeld met een tijdsduur van 10 minuten. Tussen deze wedstrijden in waren diverse spellen, met als thema Badminton, opgesteld waarmee additionele punten konden worden bijeen gespeeld.

Alles was feestelijk versierd, er waren lekkere snacks en dat alles onder begeleiding van gezellige muziek waarmee iedereen zich deze avond prima heeft kunnen vermaken.

Afsluitend was er het gezellig samenzijn , de prijsuitreiking en de uitreiking van de prijzen van onze verloting. Deze prachtige prijzen waren voor dit doel beschikbaar gesteld door onze Vinkeveense middenstand en zijn v.w.b. het toernooi gewonnen door: 1ste Plaats, Hans Mooij, 2e plaats, Ton Bunschoten, 3e plaats, Björn Hottinga en de aanmoedigingsprijs ging naar Tijmen de Jong.

Op naar de volgende 50 jaar.


Laatst bewerkt op: 24 april 2023 07:37

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Badmintonvereniging Kwinkslag speelt Jubileumtoernooi

Afgelopen donderdag werd met grote opkomst het 50 jarig bestaan van deze vereniging gevierd d.m.v. een feestelijk toernooi. Op 7 velden werden de wedstrijden in wisselende samenstelling gespeeld met een tijdsduur van 10 minuten. Tussen deze wedstrijden in waren diverse spellen, met als thema Badminton, opgesteld waarmee additionele punten konden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: