Dominique Leeseman uit Uithoorn speelt mee in zomerproductie Hercules de musical


Geplaatst op: 1 juli 2011

Van 28 juli tot en met 7 augustus aanstaande speelt Dominique Leeseman van NME Kids on Tour de familievoorstelling Hercules de musical van Harlekijn - Talent Scouting & Theatrical Productions. De jeugdige castleden brengen hun kennis en ervaring, opgedaan in producties zoals onder andere Ciske de musical van Joop van den Ende Theaterproducties, mee in hun spel en zorgen daarmee voor een mythologische theater beleving voor het hele gezin. Na het succes van vorig jaar met Merlijn de musical in het openluchttheater Zuiderpark in Den Haag, belooft deze productie een overtreffende trap te zijn, waarbij jong en oud als bij donderslag worden meegenomen naar het rijk der goden.

NME Kids on Tour is bedoeld voor ambitieuze en talentvolle kinderen van 8 tot 16 jaar die ervan dromen later in een professionele theaterproductie te spelen. Daarnaast biedt NME Kids on Tour kinderen die eerder in professionele producties hebben gespeeld de mogelijkheid hun talent verder te ontwikkelen. Menig kind is via de musicals van NME Kids on Tour doorgestroomd naar professionele producties. Ook dit jaar is er weer een productie met het jongste talent van Nederland.

Met klinkende stemmen, oogstrelende kostuums en de bijzondere entourage in het Vorstelijk Complex mag je Hercules de musical deze zomer niet missen. Op de website www.herculesdemusical.nl staat meer informatie over de productie en haar medewerkers. Tevens kunnen geïnteresseerden hier terecht om kaarten te bestellen en het talent van Dominique Leeseman uit Uithoorn gaan bewonderen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dominique Leeseman uit Uithoorn speelt mee in zomerproductie Hercules de musical

Van 28 juli tot en met 7 augustus aanstaande speelt Dominique Leeseman van NME Kids on Tour de familievoorstelling Hercules de musical van Harlekijn - Talent Scouting & Theatrical Productions. De jeugdige castleden brengen hun kennis en ervaring, opgedaan in producties zoals onder andere Ciske de musical van Joop van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: