001 -Family
20 mei a.s.: Rommelroute Uithoorn & De Kwakel

20 mei a.s.: Rommelroute Uithoorn & De Kwakel


Geplaatst op: 8 mei 2023

Op zaterdag 20 mei van 11.00 – 15.00 uur is het feest in Uithoorn en De Kwakel. Meer dan 180 inwoners verkopen tweedehands en zelfgemaakte spulletjes vanuit hun eigen tuin, schuur, garage of oprit. Het aanbod is groot en heel gevarieerd. Voor koopjesjagers, snuffelaars en schatzoekers is er van alles te vinden: boeken, huisraad, speelgoed en spelletjes, kleding, sieraden, keramiek, brocante, enzovoort. De Rommelroute is daarnaast een mooie gelegenheid om elkaar (weer) te ontmoeten en in de buurt oude contacten aan te halen en nieuwe contacten te leggen.

Aan de hand van een kaart kunnen bezoekers zelf een route uitstippelen langs een (deel van de) adressen. De kaart is vanaf vrijdag 12 mei te vinden op buurtroute.nl/route/uithoorn/kaart en via de website van Uithoorn voor Elkaar (uithoornvoorelkaar.nu/rommelroute). Op 20 mei vanaf 10.45 uur is een geprinte versie ook (gratis) verkrijgbaar bij Buurtkamer De Kuyper, Kuyperlaan 50 in Uithoorn. Op deze locatie is het ook mogelijk om een kopje koffie of thee te drinken en het toilet te gebruiken.

Nieuw dit jaar is dat inwoners die zelf niet over een tuin of oprit beschikken in de gelegenheid zijn om hun spulletjes te koop aan te bieden op de schoolpleinen van basisscholen ’t Startnest en De Vuurvogel, beide aan de Arthur van Schendellaan in Uithoorn.

De organisatie adviseert bezoekers zoveel mogelijk op de fiets te komen. Houd onderweg je ogen goed open, want er zijn ook verkopers die zich op het laatste moment hebben aangemeld, zij staan niet op de papieren kaart, maar wel op de kaart van buurtroute.nl

De Rommelroute is een initiatief van bewoners in samenwerking met Uithoorn voor Elkaar. De route is mede mogelijk gemaakt door Stichting Amstelidee, Stichting Promotie Uithoorn en De Kwakel (SPUK), Initiatievenfonds Uithoorn, Buurtroute.nl en gemeente Uithoorn.


Laatst bewerkt op: 8 mei 2023 13:45

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

20 mei a.s.: Rommelroute Uithoorn & De Kwakel

Op zaterdag 20 mei van 11.00 – 15.00 uur is het feest in Uithoorn en De Kwakel. Meer dan 180 inwoners verkopen tweedehands en zelfgemaakte spulletjes vanuit hun eigen tuin, schuur, garage of oprit. Het aanbod is groot en heel gevarieerd. Voor koopjesjagers, snuffelaars en schatzoekers is er van alles … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: