C1000 Kees Jan Koster ook dit jaar weer Hoofdsponsor Summerdance Party


Geplaatst op: 29 juni 2011

Aalsmeer - Het is bijna zover aanstaande Zaterdag 9 Juli 2011 barst het feest op het Surfeiland in Aalsmeer los. Met weer een spectaculaire line-up en een geweldige lichtshow zal het weer een groot feest worden.

Ook dit jaar verbind Kees Jan Koster van C1000 zijn naam aan de Summerdance Party. Waar de stichting natuurlijk enorm blij mee is en trots op is. Kees Jan vindt een zomers feest als de Summerdance Party een fantastisch intiatief en kijkt er met zijn medewerkers/sters weer naar uit.

Zoals vorige jaar zal er ook dit jaar weer een Afterparty zijn in jongerencentrum N201. Het feest op het Surfeiland duurt tot 1 uur. Wie daarna nog zin heeft om door te feesten kan terecht in de N201 waar tot vijf uur in de morgen doorgedanst kan worden. Ook in jongerencentrum N201 belooft het een groot feest te worden met Groovenatics. Ook zal er veel aandacht aan de aankleding besteed worden met ook daar een mooie lichtshow en interieur. Wie toegang wil tot de Afterparty kan een combiticket aanschaffen, deze kosten € 25,00 in de voorververkoop en € 30,00 euro aan de deur. Het VIP-gedeelte van de Summerdanceparty is ook dit jaar bij het net nieuw gebouwde
Westeinderpaviljoen.
Met een geweldig interieur en ambiance is dit een geweldige locatie voor gasten die een VIP-ticket hebben aangeschaft. De VIP kaarten kosten € 50,00 euro, dit is inclusief een eigen entree (dus niet in de rij staan)eigen danspodium en inclusief 5 consumpties!!Nieuw dit jaar is een Platina Ticket, dit is een V.I.P Ticket met als extra een heerlijk diner in het Westeinderpaviljoen. Vanaf het Westeinderpaviljoen is er een geweldig uitzicht op het hele eiland. Ook zullen de gasten hier verwend worden met heerlijke cocktails hapjes en andere soorten drankjes. Kom je ook naar de Summerdance Party Zaterdag 9 Juli 2011 op het Surfeiland Aalsmeer?

Dat wil je toch niet missen?Kijk ook op onze website: www.summer-dance.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

C1000 Kees Jan Koster ook dit jaar weer Hoofdsponsor Summerdance Party

Aalsmeer - Het is bijna zover aanstaande Zaterdag 9 Juli 2011 barst het feest op het Surfeiland in Aalsmeer los. Met weer een spectaculaire line-up en een geweldige lichtshow zal het weer een groot feest worden. Ook dit jaar verbind Kees Jan Koster van C1000 zijn naam aan de Summerdance … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: