001 - Homan Zonnepanelen

5 juli extra bewonersoverleg Buurtbeheer Centrum/Oude Dorp Uithoorn


Geplaatst op: 29 juni 2011

Het Dorpscentrum gaat op zijn kop. De verkeersstructuur, de Amstelkade, de winkels en misschien ook wel de woningen. Alles kan in het dorpscentrum gaan veranderen. Uw inbreng is belangrijk. Immers, u bent de bewoner van dit gebied en weet als geen ander hoe u de leefbaarheid kunt verbeteren.

We hebben u nodig. Voor uw ideeën, wensen en plannen. Dus praat mee over hetgeen u wilt met het dorpscentrum. Nu krijgt u de mogelijkheid. Het buurtbeheer Centrum wil met uw ideeën naar de gemeente om ons geluid duidelijk en stevig te laten klinken. Zorg dat men niet om ons heen kan en kom ook in Ponderosa op:
5 juli a.s. om 19.30 uur.

Verder heeft Buurtbeheer Oude Dorp nog goed nieuws: Besloten is voor een naams-wijziging van het Buurtbeheer Oude Dorp. Gezien de vele veranderingen is, in overleg met de Gemeente, besloten de naam te wijzigen in: Buurtbeheer Centrum. Buurtbeheer Centrum is verheugd hierbij dit aan u te kunnen mededelen! Volg ons op Twitter: @BBHCentrum

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

5 juli extra bewonersoverleg Buurtbeheer Centrum/Oude Dorp Uithoorn

Het Dorpscentrum gaat op zijn kop. De verkeersstructuur, de Amstelkade, de winkels en misschien ook wel de woningen. Alles kan in het dorpscentrum gaan veranderen. Uw inbreng is belangrijk. Immers, u bent de bewoner van dit gebied en weet als geen ander hoe u de leefbaarheid kunt verbeteren. We hebben … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: