Tegeltaxi haalt 15 mei gratis tegels op

Tegeltaxi haalt 15 mei gratis tegels op


Geplaatst op: 11 mei 2023

Ook dit jaar doet de gemeente Aalsmeer mee met het NK Tegelwippen: tegels eruit, groen erin. Inwoners die tegels uit de tuin halen en daar groen voor in de plaats planten, kunnen gratis gebruikmaken van de Tegeltaxi. Maandag 15 mei rijdt de Tegeltaxi door Aalsmeer en Kudelstaart. Aanmelden kan tot en met 11 mei via: www.aalsmeer.nl/tegelwippen

 

Tegels vervangen door groen is niet alleen mooi, maar heeft ook veel voordelen. Planten zorgen voor meer natuur en voedsel voor bijen, vlinders en andere dieren. Ook blijft een groene tuin koeler in een hete zomer. En bij een flinke regenbui loopt water en makkelijker weg. Alle reden dus om een paar extra planten in de tuin te zetten.

Tegels gratis ophalen

Op maandag 15 mei en maandag 18 september 2023 haalt de Tegeltaxi de tegels gratis op, mits ze worden vervangen door groen. Na het aanmelden voor de ophaalservice ontvangt u een bevestigingsmail. Aanmelden kan tot en met:

  • donderdag 11 mei bij ophaaldatum 15 mei 2023
  • donderdag 14 september bij ophaaldatum 18 september 2023

De tegels kunnen op de dichtstbijzijnde straathoek worden gezet, vanaf 16.00 uur op de zaterdag voorafgaand aan de ophaaldag tot uiterlijk 7.30 uur op de ophaaldag. Meer informatie: www.aalsmeer.nl/tegelwippen.  

 

 


Laatst bewerkt op: 11 mei 2023 08:15

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Tegeltaxi haalt 15 mei gratis tegels op

Ook dit jaar doet de gemeente Aalsmeer mee met het NK Tegelwippen: tegels eruit, groen erin. Inwoners die tegels uit de tuin halen en daar groen voor in de plaats planten, kunnen gratis gebruikmaken van de Tegeltaxi. Maandag 15 mei rijdt de Tegeltaxi door Aalsmeer en Kudelstaart. Aanmelden kan tot … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: