Vinkefest 2023
Werkbezoek gemeenteraad Nieuwkoop aan Aalsmeer

Werkbezoek gemeenteraad Nieuwkoop aan Aalsmeer


Geplaatst op: 12 mei 2023

Raadsleden en ambtenaren van de gemeente Nieuwkoop hebben een werkbezoek gebracht aan Aalsmeer om de raadzaal te bekijken.

Inspiratie opdoen

De gemeenteraad van Nieuwkoop is van plan om de raadzaal aldaar te verbouwen en is op zoek gegaan naar gemeenten met een inspirerende raadzaal. De prachtige raadzaal van Aalsmeer, die in 2017 is opgeleverd, wilden de raadsleden en burgemeester van Nieuwkoop graag met eigen ogen aanschouwen. Ook wilden ze graag weten welke ervaringen Aalsmeer heeft opgedaan in het hele proces van verbouwen.

Dirk van Willegen (CDA) was namens de raad van Aalsmeer aanwezig omdat hij als raadslid destijds betrokken was bij de herinrichting van de raadzaal. Hij gaf een toelichting over het proces en gaf een aantal aandachtspunten mee.

De Nieuwkoopse raadsleden waren erg onder de indruk van de raadzaal van Aalsmeer en gingen met een goed beeld en kennis terug naar Nieuwkoop.

 


Laatst bewerkt op: 12 mei 2023 09:18

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Werkbezoek gemeenteraad Nieuwkoop aan Aalsmeer

Raadsleden en ambtenaren van de gemeente Nieuwkoop hebben een werkbezoek gebracht aan Aalsmeer om de raadzaal te bekijken. Inspiratie opdoen De gemeenteraad van Nieuwkoop is van plan om de raadzaal aldaar te verbouwen en is op zoek gegaan naar gemeenten met een inspirerende raadzaal. De prachtige raadzaal van Aalsmeer, die … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: