CSW kansloos ten onder

Geplaatst op: 14 mei 2023

CSW is het helemaal kwijt. Ook afgelopen zaterdag werd op eigen veld weer een kansloze nederlaag geleden tegen Victoria dat dik verdiend met een 0-2 zege aan het langste eind trok.

Na 5 minuten spelen was het Victoria dat al heel snel de leiding nam via een wonderschone goal. Vanaf een meter of zestig werd de bal over de iets te ver voor zijn doel staande Rahim Gok geschoten. Vanaf dat moment was Victoria de bovenliggende partij en was het bovendien ook veel feller in de persoonlijke duels. Van de kant van CSW was het veel te plichtmatig en de ploeg was absoluut niet in staat om het Victoria lastig te maken. Stefan Tichelaar was wel dicht bij de gelijkmaker maar na zijn pegel werd de bal vakkundig door de doelman van Victoria onder de lat vandaan getikt. Halverwege de eerste helft kreeg Victoria de 0-2 in de schoot geworpen. Geklungel achterin bij CSW betekende balverlies en een aanvaller van Victoria kon alleen afgaan op doelman Gok die hij vervolgens geheel kansloos liet. Nog voor rust een prima kans voor Victoria toen wederom een aanvaller van Victoria oog in oog kwam met Gok maar ditmaal was de doelman de situatie de baas.

CSW begon de tweede helft met de beste bedoelingen om het tij zo snel mogelijk te doen keren. De ploeg werkte hard voor een beter resultaat maar doelrijpe kansen bleven uit. Victoria had alles onder controle en bleef steeds dreigend in de omschakeling. CSW kwam goed weg toen de bal werd overgeschoten na een prima genomen vrije trap. Vlak voor tijd kreeg Mick v.d. Loo nog een aardige mogelijkheid om de spanning terug te brengen maar hij zag de bal naast het doel verdwijnen. CSW kon geen vuist meer maken en Victoria wist dat de buit binnen was. Voor CSW is het nu belangrijk om het vertrouwen weer terug te winnen om zodoende goed voor de dag te komen in de nacompetitie.

Laatst bewerkt op: 14 mei 2023 07:46

CSW is het helemaal kwijt. Ook afgelopen zaterdag werd op eigen veld weer een kansloze nederlaag geleden tegen Victoria dat dik verdiend met een 0-2 zege aan het langste eind trok. Na 5 minuten spelen was het Victoria dat al heel snel de leiding nam via een wonderschone goal. Vanaf … Lees meer »