Atlantis 1 herpakt zich

Geplaatst op: 14 mei 2023

Vanaf het moment dat de scheidsrechter het startsignaal van de wedstrijd had gegeven, gingen beide ploegen er vol voor. Atlantis 1 kwam sterk uit de startblokken. Ze wisten snel tot scoren te komen, terwijl de ploeg uit Oss daar meer moeite mee had. Dit zorgde voor een snelle 4-0 in het voordeel van Atlantis. De coach van DOT vroeg een time-out aan, zodat de ploeg zich kon herpakken. Na nog 2 doelpunten van Atlantis, wist ook DOT de korf te vinden. Vanaf dat moment bleven beide ploegen scoren. Dit resulteerde in een ruststand van 14-7.

Na de rust kwam Lynn Loman het veld in. De minuten die zij in deze wedstrijd maakte, waren de eerste sinds haar blessure. Zowel de spelers als de toeschouwers waren blij haar weer in het veld te zien staan (en springen). De tweede helft van de wedstrijd wist Atlantis de voorsprong goed te behouden en er een mooie pot van te maken. In de laatste minuut van de wedstrijd raakte een speler van DOT Oss geblesseerd, waardoor hij niet verder kon. We hopen dat de schade meevalt en hij snel weer mee kan doen met zijn team. Deze gebeurtenis was voor de scheidsrechter een goede reden om de wedstrijd af te fluiten. Op dit moment stond er een score op het bord van 22-13.

Het thuisspelende Atlantis was blij zich weer herpakt te hebben, na de matige wedstrijd die zij in Eindhoven hadden gespeeld. Nu gaan ze zich opmaken voor de volgende wedstrijd. Deze zal gespeeld worden op zaterdag 20 mei, om 15:30 in Mijdrecht.

Laatst bewerkt op: 14 mei 2023 19:52

Op zaterdag 13 mei speelde het door Van Walraven gesponsorde Atlantis 1 om 15:30 tegen DOT Oss 1. Het beloofde op voorhand al een mooie wedstrijd te worden. De lucht was strakblauw en alle aanwezigen hadden er zin in. Vanaf het moment dat de scheidsrechter het startsignaal van de wedstrijd … Lees meer »