Vinkefest 2023
Poppentheater Zelen komt naar kinderboerderij Boerenvreugd

Poppentheater Zelen komt naar kinderboerderij Boerenvreugd


Geplaatst op: 15 mei 2023

Zondag 21 mei komt poppentheater Zelen naar kinderboerderij Boerenvreugd met een vrolijke poppenkastvoorstelling. Tijdens de voorstelling ‘Snoeptand’worden de kinderen meegenomen in het verhaal over de snoeptand van de krokodil. 

‘Af en toe twijfelen tandenborstels of ze nog wel gebruikt worden door kinderen. Wordt er soms te veel gesnoept en te weinig fruit gegeten? De snoeptand bij de krokodil zegt genoeg. Niet getreurd. De fruitstukjes hebben een muzikale oplossing voor de snoeptand, maar Is dat genoeg? De belangrijke vraag is, krijgen we de kinderen zelf tijdens deze voorstelling aan het tanden poetsen?

Aan het bezoeken van de voorstellingen zijn geen kosten verbonden, maar varken Beer staat klaar om donaties in ontvangst te nemen. Er is een voorstelling om 11 uur, 13 uur en 15 uur.

De kinderboerderij is te bezoeken aan de Beethovenlaan 118 in Aalsmeer.


Laatst bewerkt op: 15 mei 2023 17:48

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Poppentheater Zelen komt naar kinderboerderij Boerenvreugd

Zondag 21 mei komt poppentheater Zelen naar kinderboerderij Boerenvreugd met een vrolijke poppenkastvoorstelling. Tijdens de voorstelling ‘Snoeptand’worden de kinderen meegenomen in het verhaal over de snoeptand van de krokodil.  ‘Af en toe twijfelen tandenborstels of ze nog wel gebruikt worden door kinderen. Wordt er soms te veel gesnoept en te … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: