001 - Week van de ontmoeting
Meld bijzondere inwoners aan voor een lintje

Meld bijzondere inwoners aan voor een lintje


Geplaatst op: 16 mei 2023

Kent u iemand die een lintje verdient? Vast wel! Want overal in Nederland en zeker ook in Aalsmeer zetten veel mensen zich belangeloos in voor de samenleving. Deze mensen verdienen waardering en erkenning vanuit de samenleving. Voor hen kan daarom een lintje worden aangevraagd.

Inwoners die iets bijzonder doen voor de samenleving, kunnen een lintje krijgen. Hiervoor gelden richtlijnen. Belangrijk is dat de inspanningen gedurende langere tijd worden uitgevoerd en ten gunste komen van de samenleving of dat zij een voorbeeldfunctie vervullen. Bijvoorbeeld als iemand zich langdurig heeft ingezet als vrijwilliger op het gebied van sport, kunst, cultuur, de kerk, pleegzorg of openbare orde en veiligheid.

De onderscheiding kan alleen worden aangevraagd in de gemeente waar degene voor wie u een lintje aanvraagt, woont. Bij de gemeente Aalsmeer kunnen dus alleen lintjes worden aangevraagd voor inwoners van Aalsmeer.

Voordragen voor 1 juli

Wilt u iemand voordragen voor de algemene gelegenheid (Lintjesregen) in april 2024? Neem dan contact op met Amanda Labee, medewerker Kabinetszaken van de gemeente Aalsmeer via (0297) 38 75 12 of amanda.labee@aalsmeer.nl. De aanvraag moet vóór 1 juli 2023 bij de gemeente ingeleverd zijn. Kijk voor meer informatie op www.aalsmeer.nl/lintjes.


Laatst bewerkt op: 16 mei 2023 18:13

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Meld bijzondere inwoners aan voor een lintje

Kent u iemand die een lintje verdient? Vast wel! Want overal in Nederland en zeker ook in Aalsmeer zetten veel mensen zich belangeloos in voor de samenleving. Deze mensen verdienen waardering en erkenning vanuit de samenleving. Voor hen kan daarom een lintje worden aangevraagd. Inwoners die iets bijzonder doen voor … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: