Vinkefest 2023
Onthulling raamgedicht en workshop van Dorpsdichter Peter Borghaerts

Onthulling raamgedicht en workshop van Dorpsdichter Peter Borghaerts


Geplaatst op: 18 mei 2023

Komt dat zien! Op donderdag 1 juni tussen 15.30 en 15.45 onthult Dorpsdichter Peter Borghaerts het gedicht dat hij speciaal voor de nieuwe bibliotheek Uithoorn geschreven heeft. Na de onthulling geeft hij een korte workshop gedichten schrijven voor kids tussen de 8 en 14 jaar oud.

Voor de bibliotheek in Uithoorn heeft Dorpsdichter Peter Borghaerts het gedicht "Lief, mooi mensje" geschreven. Dit gedicht zal afgedrukt worden op het raam bij de jeugdboeken in de bibliotheek. We nodigen je uit om bij de feestelijke onthulling van het gedicht aanwezig te zijn. Peter draagt dan het gedicht voor, en hij vertelt hoe hij zijn gedichten schrijft en hoe hij het vindt om Dorpsdichter van Uithoorn te zijn.

Na de onthulling geeft hij een korte workshop gedichten schrijven voor kinderen (8-14 jr.). Je kunt je hier opgeven via de website van de bibliotheek om er gratis aan mee te doen. Je maakt samen met andere kinderen een gedicht dat in we in de bibliotheek laten zien aan alle bezoekers.

Naam activiteit: Onthulling raamgedicht en workshop van Dorpsdichter Peter Borghaerts
Datum: donderdag 1 juni | 15.30-16.30
Locatie: Bibliotheek Uithoorn
Prijs: Gratis, voor de workshop wel aanmelden via de website van de bibliotheek


Laatst bewerkt op: 18 mei 2023 09:45

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Onthulling raamgedicht en workshop van Dorpsdichter Peter Borghaerts

Komt dat zien! Op donderdag 1 juni tussen 15.30 en 15.45 onthult Dorpsdichter Peter Borghaerts het gedicht dat hij speciaal voor de nieuwe bibliotheek Uithoorn geschreven heeft. Na de onthulling geeft hij een korte workshop gedichten schrijven voor kids tussen de 8 en 14 jaar oud. Voor de bibliotheek in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: