Breukelen veel te sterk voor CSW

Geplaatst op: 21 mei 2023

Ook in de uitwedstrijd tegen Breukelen is het CSW niet gelukt om een goed resultaat te behalen. De ploeg uit Wilnis leed een ruime 3-0 nederlaag en daar kwam CSW nog genadig mee weg.

Breukelen was deze gehele wedstrijd de bovenliggende partij tegen een dolend CSW dat het vertrouwen volledig kwijt is. De wil is wel degelijk aanwezig maar voetballend gezien is CSW niet meer de ploeg die voor de winterstop domineerde. Het was aan doelman Rahim Gok te danken dat Breukelen voor rust nog niet wist te scoren want hij redde een aantal keren zeer fraai bij prima mogelijkheden voor Breukelen. CSW stelde daar bitter weinig tegenover en was voor rust nauwelijks in staat om het de verdediging van Breukelen maar enigszins lastig te maken. Het gevaarlijkste moment van de kant van CSW kwam van Dennis Prange die de bal rakelings over de kruising krulde.

Na rust meteen al een snelle tik voor CSW. Na een prima voorzet werd de bal bij de tweede paal ongehinderd binnengekopt. Vervolgens bleef Breukelen de betere ploeg, kreeg wederom een aantal mogelijkheden maar keer op keer was Gok een sta in de weg. Aan de andere kant kreeg Berry Kramer een prima kans maar zijn inzet werd door de doelman onschadelijk gemaakt. Met nog een kwartier op de klok gooide Breukelen de wedstrijd definitief in het slot. Na een verre uittrap van de doelman kon de spits vrij op Gok aflopen om hem vervolgens te passeren en zo ongehinderd de 2-0 kon binnentikken in het lege doel. Voor CSW was de gifbeker nog niet leeg want vlak voor tijd kwam Breukelen op 3-0 door een schitterende goal waarbij de bal vanaf de zijkant in de verste hoek werd gekruld. Kortom, wederom een zeer matig acterend CSW dat maar niet in staat blijkt om de slechte resultaten van de laatste maanden een halt toe te roepen en het mag zelfs nog in de handen knijpen dat het maar 3-0 is geworden want qua mogelijkheden had de uitslag veel hoger uit kunnen vallen.

Laatst bewerkt op: 21 mei 2023 09:18

Ook in de uitwedstrijd tegen Breukelen is het CSW niet gelukt om een goed resultaat te behalen. De ploeg uit Wilnis leed een ruime 3-0 nederlaag en daar kwam CSW nog genadig mee weg. Breukelen was deze gehele wedstrijd de bovenliggende partij tegen een dolend CSW dat het vertrouwen volledig … Lees meer »