Verslag Atlantis 2 - Luno 3

Geplaatst op: 22 mei 2023

Op een zonnige zaterdag 20 mei stond de wedstrijd Atlantis 2 - Luno 3 op het programma. De vorige wedstrijd waarin deze ploegen elkaar troffen is geeindigd in een 12-13 overwinning voor het door van Walraven gesponsorde Atlantis 2, dus ondanks het puntenverschil in de competitie was het zaak om scherp te blijven voor de thuisploeg.

De wedstrijd ging wat stroef van start voor beide ploegen, waar alleen Kim in de 3e minuut wist te scoren met een schot dichtbij de korf. Kansen waren er genoeg voor Atlantis, alleen helaas vielen deze er nog niet zo makkelijk in. Zo duurde het nog 10 minuten voordat de 2e goal gemaakt werd door Lars. Dit was ook het moment dat Luno zijn eerste treffer van de wedstrijd wist te noteren.

Na deze moeizame start leek Atlantis het licht te hebben gezien, want de doelpunten vielen nu een stuk makkelijker. Er werden mooie aanvallen gedraaid en de gecreëerde kansen werden nu ook afgemaakt, wat ervoor zorgde dat de voorsprong al snel werd uitgebreid van 2-1 naar een overtuigende 11-3 tussenstand met rust, waarin doelpunten werden gemaakt door bijna elke speler van Atlantis 2.

In de rust werd door de coach de nadruk gelegd op dit laatste kwartier, en hoe dit doorgetrokken kon worden zonder scherpte te verliezen. Het doel was duidelijk, en vol frisse energie kwamen beide ploegen weer de kleedkamer uit.

Luno startte gelijk met een goal van grote afstand, waar Atlantis vervolgens direct weer een antwoord op had in de vorm van een goal van Jelle. Dit ging vervolgens de eerste 10 minuten van de 2e helft ook continue zo door, waarbei beide ploegen om en om goals maakten, en de stand met nog 20 minuten te gaan 15-7 in het voordeel van de thuisploeg was.

Het middenstuk van de 2e helft was weer moeizaam, wat zich kenmerkte met slechts 2 goals in 10 minuten. Dit werd na een paar wissels aan beide kanten wel direct weer opgepakt, waardoor de wedstrijd is geeindigd met een voorsprong van 19-10 voor Atlantis 2.

Over 2 weken (3 juni) speelt Atlantis 2 een wedstrijd tegen de directe concurrent voor het kampioenschap, Spirit 3. Deze wedstrijd is om 17.00 in Voorthuizen. Ook al is dit een uitwedstrijd, hopen we toch zo veel mogelijk van jullie te zien om ons aan te moedigen!

Laatst bewerkt op: 22 mei 2023 06:55

Op een zonnige zaterdag 20 mei stond de wedstrijd Atlantis 2 - Luno 3 op het programma. De vorige wedstrijd waarin deze ploegen elkaar troffen is geeindigd in een 12-13 overwinning voor het door van Walraven gesponsorde Atlantis 2, dus ondanks het puntenverschil in de competitie was het zaak om … Lees meer »