Vinkefest 2023
‘Aalsmeer by Night’ van acht tot middernacht

‘Aalsmeer by Night’ van acht tot middernacht


Geplaatst op: 23 mei 2023

'Aalsmeer by Night’ is elke donderdagavond te beluisteren op Radio Aalsmeer. Een educatief muziekprogramma met veel vaste onderdelen waarbij in sneltreinvaart oude hits worden afgewisseld met nieuwe tracks. Donderdagavond 25 mei en een aantal donderdagavonden in juni zijn er dubbel zo lange uitzendingen op de zender. Presentator Meindert van der Zwaard neemt je dan, vanaf 20.00 uur, vier uur lang mee op een muzikale reis door 68 jaar popmuziek. Volg ‘Aalsmeer by Night’ op Facebook en luister donderdagavond 'van acht tot middernacht' rechtstreeks via kabel, ether, DAB+, Radio Aalsmeer TV of via www.radioaalsmeer.nl. De uitzending terugluisteren kan ook via diezelfde website.

Webdeveloper Dylan Baars bij ‘Door de Mangel’

Maandag 22 mei ontvingen de presentatoren van ‘Door de Mangel’ Thijs van Leeuwen in hun uitzending. De sportieve, gedisciplineerde en vriendelijke spierbundel is in het dagelijks leven buurtsportcoach in Alphen aan den Rijn. Sport is een rode draad in zijn leven en dat dreef hem ook tot deelname aan het tv-programma ‘Special Forces’.Thijs heeft een opvolger gevonden. Dylan Baars komt naar de studio. “Dylan is een ras Aalsmeerder die samen met vrienden een eigen onderneming is begonnen. DEBO Projects timmert aardig aan de weg in de regio. Thijs wil graag weten wat de toekomstplannen zijn voor het bedrijf.

‘Radio Aalsmeer Politiek’ met fractievoorzitters

Woensdag 31 mei zijn programmamakers Joop Kok en Sem van Hest er om 19.00 uur weer met het tweewekelijkse politieke programma. Het is nog niet helemaal zeker wie deze uitzending te gast zijn door de laatste politieke ontwikkelingen, maar naar verwachting enkele fractievoorzitters van de coalitie. Kijk op www.radioaalsmeer.nl voor de laatste informatie


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

‘Aalsmeer by Night’ van acht tot middernacht

'Aalsmeer by Night’ is elke donderdagavond te beluisteren op Radio Aalsmeer. Een educatief muziekprogramma met veel vaste onderdelen waarbij in sneltreinvaart oude hits worden afgewisseld met nieuwe tracks. Donderdagavond 25 mei en een aantal donderdagavonden in juni zijn er dubbel zo lange uitzendingen op de zender. Presentator Meindert van der … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: