001 - De Baat
Bodypaint in atelier Bollepret tijdens de Atelierroute van Kunst Ronde Venen

Bodypaint in atelier Bollepret tijdens de Atelierroute van Kunst Ronde Venen


Geplaatst op: 24 mei 2023

Aankomend weekend is het weer zover, de atelierroute van Kunst Ronde Venen gaat weer van start. Zaterdag 27 en zondag 28 mei tussen 11:00- 17:00 uur kunt u bij 39 ateliers terecht in de Ronde Venen. De startlocatie is in ’t oude Parochiehuis, Bozenhoven 152 in Mijdrecht.

Nieuw deze editie is atelier Bollepret, waar kunstenares Anouk van Marsbergen haar werken zal tentoonstellen in haar atelier op de Nijverheidsweg 20 in Mijdrecht. Naast haar werken op canvas en andere materialen, veel foto’s van beschilderde zwangere buiken, zal Anouk ook live op een model schilderen.

Bodypaint is al zo oud als de mensheid en gebruikt in allerlei verschillende omstandigheden. In oorlog om af te schrikken of te camoufleren. Bij ceremonies bij veel volken om de goden te eren of een verbintenis of grote gebeurtenis te sieren.

Heden ten dage wordt de lichaamsbeschildering in onze westerse wereld vooral als kunst expressie gebruikt en nog steeds bij zwangere dames om het aankomend nieuw leven te vieren.

Heb je ook zin om eens van dichtbij te zien hoe dat nu in zijn werk gaat? Kom dan zaterdag of zondag langs bij de atelierroute en stap eens binnen bij atelier Bollepret. Laat je inspireren! Kijk voor meer informatie over de atelierroute op www.kunstrondevenen.nl en voor meer informatie over body en bellypaint op www.bollepret.nl.


Laatst bewerkt op: 13 juli 2023 09:16

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bodypaint in atelier Bollepret tijdens de Atelierroute van Kunst Ronde Venen

Aankomend weekend is het weer zover, de atelierroute van Kunst Ronde Venen gaat weer van start. Zaterdag 27 en zondag 28 mei tussen 11:00- 17:00 uur kunt u bij 39 ateliers terecht in de Ronde Venen. De startlocatie is in ’t oude Parochiehuis, Bozenhoven 152 in Mijdrecht. Nieuw deze editie … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: