Eigenwijze automobilist rijdt zich vast op afgesloten brug

Eigenwijze automobilist rijdt zich vast op afgesloten brug


Geplaatst op: 25 mei 2023

De betonnen brug ter hoogte van Demmerik 94 te Vinkeveen is vorige week 'hals over kop' afgesloten omdat hij in slechte staat verkeerd. Betonblokken en borden barricaderen de weg voor gemotoriseerd verkeer. Toch besloot een automobilist het woensdagmiddag te proberen.

Lees ook: Brug Demmerik per direct afgesloten voor al het gemotoriseerde verkeer

De bestuurder van de Mitsubishi dacht dat de afsluiting voor haar niet gold en reed met haar wagen door de afzetting. Ver kwam zij niet. Halverwege de brug kwam het voertuig vast te staan.

De politie kwam ter plekke en met behulp van een shovel is de wagen weer van de brug gereden. Of de automobilist een bekeuring heeft gekregen is niet bekend.

Afsluiting

Op 30 mei start de aanleg van de tijdelijke brug. 9 juni zou deze brug toegankelijk moeten zijn. In de tussentijd kunnen voetgangers en fietsers passeren. Vinkefest wat komend donderdag van start gaat aan de Demmerik heeft ook hinder van de afsluiting. Tijdens de familiedag kunnen de ritjes op de trike helaas niet doorgaan.

schermafbeelding-2023-05-25-om-11-19-52_1685006519.png
Laatst bewerkt op: 26 mei 2023 12:39

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Eigenwijze automobilist rijdt zich vast op afgesloten brug

De betonnen brug ter hoogte van Demmerik 94 te Vinkeveen is vorige week 'hals over kop' afgesloten omdat hij in slechte staat verkeerd. Betonblokken en borden barricaderen de weg voor gemotoriseerd verkeer. Toch besloot een automobilist het woensdagmiddag te proberen. Lees ook: Brug Demmerik per direct afgesloten voor al het Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: