001 -Family
Wielrenner zwaargewond bij ongeluk Amstelhoek

Wielrenner zwaargewond bij ongeluk Amstelhoek


Geplaatst op: 27 mei 2023

Zaterdagmorgen rond 9.15 uur is een wielrenner zwaargewond geraakt in de Amstelhoek.

De wielrenner reed over het fietspad en wilde de Mijdrechtse Zuwe op rijden. Daar ging het mis: de wielrenner kwam tegen de zijkant van een auto aan. Deze auto reeds stapvoets om af te slaan en schrok enorm van de wielrenner in de zijkant van zijn auto.

Omstanders schoten direct te hulp en de hulpdiensten rukten massaal uit. Meerdere ambulances en een traumahelikopter werden gealarmeerd. De helikopter landde naast het tankstation in de Amstelhoek. De wielrenner is vervolgens met zwaar letsel naar het AMC gebracht. De trauma-arts van het mobiel medisch team ging mee met de ambulance. De helikopter zal de arts bij het AMC weer ophalen. 

De weg is vanwege onderzoek van de politie nog enige tijd afgesloten. Bewoners van Amstelhoek kunnen enkel via De Hoef nu hun woonplaats bereiken.Laatst bewerkt op: 27 mei 2023 11:43

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wielrenner zwaargewond bij ongeluk Amstelhoek

Zaterdagmorgen rond 9.15 uur is een wielrenner zwaargewond geraakt in de Amstelhoek. De wielrenner reed over het fietspad en wilde de Mijdrechtse Zuwe op rijden. Daar ging het mis: de wielrenner kwam tegen de zijkant van een auto aan. Deze auto reeds stapvoets om af te slaan en schrok enorm … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger:
Google maps laden...