001 - De Baat
Taptoe Mijdrecht komt er weer aan

Taptoe Mijdrecht komt er weer aan


Geplaatst op: 29 mei 2023

Op zaterdag 24 juni is het weer zo ver, de jaarlijks door Muziekvereniging VIOS georganiseerde, Taptoe Mijdrecht staat dan op de agenda. Dit jaar staat er weer een mooi programma klaar voor iedereen. Om 13:00 uur zullen alle korpsen om en om vertrekken vanaf clubgebouw ‘De Notenkraker’ in Mijdrecht waarna om 13:30 uur het dorp door Dweilorkest DORST opgewarmd zal worden voor de Taptoe die om 14:00 uur begint op het Raadhuisplein. Als eerst zullen alle korpsen zich één voor één aan het publiek voorstellen waarna zij alle aanwezigen om beurten zullen vermaken met hetgeen zij het liefst doen, muziek maken en hierbij een fantastische show neerzetten. Dit jaar is het de beurt aan vijf korpsen namelijk,

Showband K.D.O. uit Groessen, Excelsior Renkum, Show- & Marchingband Forum Hadriani uit Voorburg, Showband Rheden uit Rheden en natuurlijk Mijdrechts eigen Show- & Marchingband VIOS. Met deze vijf korpsen belooft het dit jaar weer een groot feest te worden in Mijdrecht. Na de optredens van alle korpsen zal de taptoe op traditionele wijze gezamenlijk afgesloten worden, waarna de korpsen in defilé terugkeren naar clubgebouw ‘De Notenkraker’ aan de Windmolen. Met al dit moois in het verschiet kunnen wij niet wachten en zien wij u hopelijk 24 juni vanaf 13:30 uur op het Raadhuisplein in Mijdrecht.


Laatst bewerkt op: 13 juli 2023 09:13

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Taptoe Mijdrecht komt er weer aan

Op zaterdag 24 juni is het weer zo ver, de jaarlijks door Muziekvereniging VIOS georganiseerde, Taptoe Mijdrecht staat dan op de agenda. Dit jaar staat er weer een mooi programma klaar voor iedereen. Om 13:00 uur zullen alle korpsen om en om vertrekken vanaf clubgebouw ‘De Notenkraker’ in Mijdrecht waarna … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: