001 -Family
De zomer komt er aan.... Vrijwilliger meld je aan

De zomer komt er aan.... Vrijwilliger meld je aan


Geplaatst op: 31 mei 2023

De zomer komt er aan… Vrijwilliger meld je aan!

Mantelzorgers zorgen vaak 24/7 voor hun naaste. Dat doen zij graag, maar af en toe is de hulp van een vrijwilliger erg welkom, zeker in de zomer. Jij kunt dan het verschil maken voor mantelzorgers en hun naasten.

Als vrijwilliger ondersteun je mantelzorgers door even de zorgtaak over te nemen. Dat kan bijvoorbeeld door een wandeling te maken met de naaste; zeker nu de zomer er aan komt krijgen we altijd veel aanvragen om lekker naar buiten te gaan met iemand die dat niet zelfstandig kan. Maar er zijn meer mogelijkheden: naast wandelen, kun je ook een kind met een beperking een leuke ochtend of middag bezorgen, of gezellig met iemand gaan koffiedrinken.

Lijkt dit jou iets en wil je meer weten, neem dan contact op met Mantelzorg & Meer via mantelzorgenmeer.nl / info@mantelzorgenmeer.nl of 020-5127250. Mantelzorg & Meer is de mantelzorgondersteuner voor mantelzorgers in de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Uithoorn en in Ouderkerk aan de Amstel.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De zomer komt er aan.... Vrijwilliger meld je aan

De zomer komt er aan… Vrijwilliger meld je aan! Mantelzorgers zorgen vaak 24/7 voor hun naaste. Dat doen zij graag, maar af en toe is de hulp van een vrijwilliger erg welkom, zeker in de zomer. Jij kunt dan het verschil maken voor mantelzorgers en hun naasten. Als vrijwilliger ondersteun … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: