MEE onafhankelijke clientondersteuning Mantelzorg en Dementietrefpunt Mijdrecht

MEE onafhankelijke clientondersteuning Mantelzorg en Dementietrefpunt Mijdrecht


Geplaatst op: 3 juni 2023

Dinsdag 6 juni is Lieuwkje Vlasma van MEE aanwezig bij het Mantelzorg en Dementie trefpunt in Abcoude. Het Mantelzorg en Dementie trefpunt is iedere eerste dinsdag van de maand in De Angstelborgh, Dorpszicht 22 in Abcoude van 10.00 tot 12.00 uur.

MEE is de organisatie die in de gemeente De Ronde Venen onafhankelijke cliëntondersteuning biedt.

Iedereen wil het liefst een gelukkig en waardevol leven leiden. Een leven waarin je meetelt en meedoet. Dat is niet altijd gemakkelijk. Bijvoorbeeld omdat je een beperking of een chronische ziekte hebt. Want dan kan het regelen van je dagelijkse leven ingewikkeld zijn. Denk bijvoorbeeld aan het regelen van een woonplek, zorg, geldzaken, opvoeding, dagbesteding, vervoer, werk en onderwijs. Een onafhankelijke cliëntondersteuner van MEE denkt met je mee.

Een cliëntondersteuner kijkt we wat je nodig hebt en wat het beste bij jou past. Zodat je op eigen kracht verder kunt. Je betaalt niets voor onze cliëntondersteuning. Je hebt ook geen doorverwijzing of indicatie nodig.

Wil je meer weten over onafhankelijke cliëntondersteuning en wat zij kunnen betekenen. Kom dan dinsdag 6 juni tussen 10.00 en 12.00 uur naar het Mantelzorg en Dementie trefpunt in De Angstelborgh in Abcoude. Lieuwkje is er rond 11.00 uur. Je hoeft je niet vooraf aan te melden.

Bij het Mantelzorg en Dementietrefpunt kunnen mantelzorgers en inwoners binnenlopen met hun vragen. Ook kunnen ze hier lotgenoten ontmoeten. Om 10.30 uur wordt er gezamenlijk koffie en thee gedronken. Ook kunnen er boeken en spelletjes geleend worden uit de geheugenbibliotheek. Wil je geïnformeerd worden over activiteiten, meld je dan aan via mantelzorg@stdb.nl of 0297-230280 (Ester of Tanja). Via www.mantelzorgderondevenen.nl kan je je inschrijven als mantelzorger.


Laatst bewerkt op: 6 juni 2023 15:55

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

MEE onafhankelijke clientondersteuning Mantelzorg en Dementietrefpunt Mijdrecht

Dinsdag 6 juni is Lieuwkje Vlasma van MEE aanwezig bij het Mantelzorg en Dementie trefpunt in Abcoude. Het Mantelzorg en Dementie trefpunt is iedere eerste dinsdag van de maand in De Angstelborgh, Dorpszicht 22 in Abcoude van 10.00 tot 12.00 uur. MEE is de organisatie die in de gemeente De … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: