College van B en W collecteert voor Rode Kruis in Vinkeveen


Geplaatst op: 28 juni 2011

Vinkeveen - Het college van B en W van De Ronde Venen heeft woensdag 22 juni gecollecteerd voor het Rode Kruis. Burgemeester Burgman, gemeentesecretaris De Lange en de wethouders Lambregts, Schouten en Spil gingen met de collectebus onder andere langs de deuren van de Talingenflat in Vinkeveen.

Het Rode Kruis gebruikt de collecteopbrengst om projecten mee te financieren. Het collecteren van B en W was een gevolg van de match die was gemaakt tijdens de Beursvloer in mei. Tijdens de Beursvloer wisselen organisaties en bedrijven diensten, kennis of middelen met elkaar uit. In ruil voor het collecteren door het college, zal het Rode Kruis de nascholing van een reanimatiecursus verzorgen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

College van B en W collecteert voor Rode Kruis in Vinkeveen

Vinkeveen - Het college van B en W van De Ronde Venen heeft woensdag 22 juni gecollecteerd voor het Rode Kruis. Burgemeester Burgman, gemeentesecretaris De Lange en de wethouders Lambregts, Schouten en Spil gingen met de collectebus onder andere langs de deuren van de Talingenflat in Vinkeveen. Het Rode Kruis … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: