Atlantis was Ready voor confrontatie op de Duitse grens

Geplaatst op: 5 juni 2023

Op 3 juni was het eindelijk zover, Atlantis zette de expeditie voort richting de Duitse grens waar de volgende tegenstander stond te wachten. Ditmaal stond Ready’ 60, afkomstig uit Roermond, op het programma. Na een lange rit waarbij Atlantis door heel Nederland is gereden en onderweg natuurlijk ruimte is gemaakt voor een koffie en lunchpauze is het 1ste aangekomen in Roermond. Voordat Atlantis aan de wedstrijd begon moesten de spieren even worden losgemaakt en moest de zon even worden opgenomen die in Roermond aanwezig was. Voor aanvang van de wedstrijd werden de koppen allemaal dezelfde kant op gezet en werd nogmaals uitgesproken dat hier vandaag gewonnen moest worden.

Om half 5 begon de wedstrijd in Roermond waar het door Van Walraven gesponsorde Atlantis met een sprint uit de startblokken begon. Na één minuut stond de 0-1 al op het scorebord en één minuut later werd de 0-2 aangetikt door Lars, die in deze wedstrijd zijn basisdebuut in het 1ste heeft gemaakt. Atlantis was in de beginfase de baas zowel aanvallend als verdedigend tot de 0-6. Hierna zette Ready zijn eerste punt op het scorebord met een score van 1-6 en 2-6. Atlantis ging het hier echter niet bij later zitten en zette zijn voorsprong voort tot een score van 2-10. Vanaf dit moment zakte Atlantis wat in en liet de stand terug komen tot een stand van 5-14. Uiteindelijk werd de ruststand bepaald op 6-16.

In de rust werd er gefocust op de fouten die Atlantis maakt waardoor Ready nog redelijk in de wedstrijd bleef wat onnodig was. Voornamelijk moesten doorbraakacties en fouten in de paal zone eruit gehaald worden en dat waren de punten waar Atlantis in de 2de helft mee aan de slag is gegaan.

Atlantis begon wederom met een bliksemstart aan de wedstrijd waar de stand werd gebracht op 6-18. Vanaf dat moment kreeg Atlantis het lastig door het vertragende spel van Ready, wat niet in het voordeel van Atlantis werkte. De stand werd 8-20 en daarna snel de 10-20. Vanaf dat moment waren de doelpunten spaarzaam en wist Atlantis lastig te scoren. Uiteindelijk wist Atlantis nog 3 maal te scoren en werd de eindstand op 10-23 gebracht. Wat leuk is om te vermelden is dat Suzan haar debuut heeft gemaakt in het 1ste! En wie weet, misschien zullen er nog vele invalsbeurten volgen. Wat in ieder geval belangrijk is, is dat de punten zijn gepakt en Atlantis zich klaar kan maken voor de volgende wedstrijd. Ditmaal komt koploper Animo op bezoek bij Atlantis en trapt de wedstrijd af om 15:30. Kom jij ook het vlaggenschip van Atlantis aanmoedigen op 10 juni?

Laatst bewerkt op: 7 juni 2023 10:43

Op 3 juni was het eindelijk zover, Atlantis zette de expeditie voort richting de Duitse grens waar de volgende tegenstander stond te wachten. Ditmaal stond Ready’ 60, afkomstig uit Roermond, op het programma. Na een lange rit waarbij Atlantis door heel Nederland is gereden en onderweg natuurlijk ruimte is gemaakt … Lees meer »