Atlantis 5 wint in het zonnetje van Koveni 5

Geplaatst op: 6 juni 2023

Vooraf werd vooral besproken dat het team verder moet gaan zoals het de afgelopen weken gespeeld heeft, gelijk vol erin gaan en dat ook de 2e helft weer precies hetzelfde doen en vooral veel schieten. Atlantis startte in de aanval met Martijn de Horde, Sven van Putten, Jennifer Haveman en Milou de Horde -Schouten. In de verdediging begon Jacco van Koeverden Brouwer op de plek van de geblesseerde Jeroen Brokx, het vak werd compleet gemaakt door Max Rusman, Nancy Kroese en Anouk Röling.

Atlantis begon fel aan de wedstrijd en wist in de 1e aanval al tot scoren te komen, maar helaas wist het team in het eerste gedeelte van de wedstrijd niet weg te komen van Koveni, het ging een lange tijd gelijk op. Ondertussen kwamen Saskia Kraan en Nicole Both in het veld voor Milou en Anouk. Gelukkig wist Atlantis nog voor rust een gaatje te slaan en liep het team uit naar een stand van 6-11.

In de 2e helft zo doorgaan, was het advies in de rust, maar dit wist Atlantis helaas niet waar te maken. Het verschil is niet kleiner geworden dan 4, maar het is ook niet meer groter geweest. In de rust werd ook Barry van der Waa nog ingebracht voor Jacco en ook Milou en Anouk kwamen weer terug. Uiteindelijk wist Atlantis 5 de punten mee te nemen naar Mijdrecht met een stand van 12-17.

Invallers van vandaag, maar ook de afgelopen en de aankomende wedstrijden, bedankt! Zonder jullie hadden wij dit seizoen geen wedstrijden kunnen spelen. Door deze volgende gewonnen wedstrijd staat Atlantis 5 nog steeds ongeslagen bovenaan en dit betekent dat het team aankomende woensdag 7 juni om 20:15 hun kampioenswedstrijd mag gaan spelen in Harmelen tegen Thor.

Laatst bewerkt op: 7 juni 2023 10:44

Op de zonnige zaterdag 3 juni trad het door H.W. van der Laan b.v. gesponsorde Atlantis 5 in Nieuwegein aan tegen Koveni 5. Atlantis 5 heeft tot dusver alle wedstrijden dit veldseizoen gewonnen, dus ook deze wedstrijd moest gewonnen gaan worden. Vooraf werd vooral besproken dat het team verder moet … Lees meer »