Zomerexpositie bij KunstRondeVenen

Zomerexpositie bij KunstRondeVenen


Geplaatst op: 5 juni 2023

De Atelierroute van kunstenaarsvereniging KunstRondeVenen, in het laatste weekend van mei, is met succes afgesloten. Ruim tweeduizend mensen hebben op de diverse locaties van het werk van de lokale kunstenaars genoten. Inmiddels is in de galerie in winkelcentrum De Lindeboom in Mijdrecht een nieuwe expositie ingericht. Daaraan nemen achttien kunstenaars deel. Zij laten divers werk zien, van schilderijen, beelden, fotografie, glaskunst en keramiek tot sieraden. Deze zomerexpositie is tot en met 29 juli op donderdag, vrijdag en zaterdag te bezoeken van 12 tot 16 uur.

Meer informatie over de expositie en de kunstenaarsvereniging vind je op www.kunstrondevenen.nl en op Facebook/KunstRondeVenen.


Laatst bewerkt op: 7 juni 2023 10:43

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zomerexpositie bij KunstRondeVenen

De Atelierroute van kunstenaarsvereniging KunstRondeVenen, in het laatste weekend van mei, is met succes afgesloten. Ruim tweeduizend mensen hebben op de diverse locaties van het werk van de lokale kunstenaars genoten. Inmiddels is in de galerie in winkelcentrum De Lindeboom in Mijdrecht een nieuwe expositie ingericht. Daaraan nemen achttien kunstenaars … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: