001 - Week van de ontmoeting
Weer badeendenrace bij Straattheaterfestival

Weer badeendenrace bij Straattheaterfestival


Geplaatst op: 5 juni 2023

Na het geslaagde badeenden spektakel in 2022 komen de badeendjes dit jaar weer terug in de Ringvaart. Een badeendenrace, hoe ging dat ook al weer.? Een grote groep badeenden racen tegen elkaar waaraan U kunt deelnemen door een lootje te kopen waardoor u met een of meerdere badeenden mee doet in de race.

De badeendenrace zal op zaterdag 17 juni plaatsvinden en wordt georganiseerd door de Lionsclub Mijdrecht-Wilnis tijdens het Straattheaterfestival. Op die dag rond 13:00 uur worden er circa 3000 genummerde badeenden losgelaten in de Ringvaart nabij het Haitsmaplein.

De badeend die als eerste binnen is, heeft gewonnen en wint een mooie prijs, een Smart TV, voor de eigenaar van het overeenkomende genummerde lootje. Maar ook voor een heleboel daarop volgende badeenden die de finish op tijd bereiken zijn mooie prijzen te verdienen.

Als je mee wilt doen, dan kan dat al met één badeend voor € 3,00 en voor € 10 gok je zelfs al op 4 badeenden. Iedere daarop volgend badeend lootje kost € 2,50. Als je met meerdere badeenden mee doet dan maak je ook meer kans op al die fraaie prijzen. En niet geheel onbelangrijk, de opbrengst gaat naar het goede doel. Dit keer is dat “Stichting Voedselbank De Ronde Venen” https://www.voedselbankderondevenen.nl/ . Ook in onze gemeente zien honderden personen zich door de omstandigheden genoodzaakt om ondersteuning te zoeken bij onze voedselbank. Dit jaar ondersteunen we de Voedselbank bij hun scholenproject voor kinderen die naar het voortgezet onderwijs gaan en studie materialen nodig hebben. De lootjes voor de badeenden zijn te verkrijgen bij een aantal verkooppunten, zoals Lionsclub Mijdrecht-Wilnis en bij de speciale badeenden kraam van de Lions op de weekmarkt, op zaterdag 10 juni en tijdens het Straattheaterfestival. Maar ook direct online via de bijgaande QRcode, de link https://mijdrecht.badeendrace.nl/hooks/mollie-order.php of via de QR codes op posters die in het dorp zijn opgehangen.

Voor meer details en de prijzenlijst kijk op https://www.lionsclubmijdrechtwilnis.nl/evenementen/duck-race/  en ook op Facebook Lions-Mijdrecht-Wilnis.

Kom op 17 Juni naar het straattheaterfestival en kijk om 13:00 naar dit ongekende spektakel waarbij duizenden badeenden de strijd aangaan tegen elkaar, onder luide aanmoediging van hun ondersteuners. Jij komt toch ook jouw badeend(en) aanmoedigen?
Laatst bewerkt op: 7 juni 2023 10:43

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Weer badeendenrace bij Straattheaterfestival

Na het geslaagde badeenden spektakel in 2022 komen de badeendjes dit jaar weer terug in de Ringvaart. Een badeendenrace, hoe ging dat ook al weer.? Een grote groep badeenden racen tegen elkaar waaraan U kunt deelnemen door een lootje te kopen waardoor u met een of meerdere badeenden mee doet … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: