Mantelzorger, meld je aan! Ook als je nog geen hulp nodig hebt.

Mantelzorger, meld je aan! Ook als je nog geen hulp nodig hebt.


Geplaatst op: 6 juni 2023

Ben je mantelzorger maar sta je nog niet ingeschreven bij Mantelzorg & Meer (maakt deel uit van Uithoorn voor Elkaar?) Meld je aan, ook als je nog geen ondersteuning nodig hebt bij het zorgen. Als je staat ingeschreven, heb je namelijk recht op de jaarlijkse mantelzorgwaardering van de gemeente. Je wordt ook op de hoogte gehouden van zaken die voor jou als mantelzorger van belang zijn en tot slot ontvang je in het najaar een uitnodiging om deel te nemen aan een activiteit rond de Dag van de Mantelzorg in november.

Wat doet Mantelzorg & Meer? Mantelzorg & Meer beantwoordt al jouw vragen rondom mantelzorg en biedt ondersteuning door gesprekken, cursussen en bijeenkomsten of door tijdelijk even de zorg over te laten nemen door een vrijwilliger. Je krijgt er antwoorden op vragen als: Waar vind ik de juiste hulp, welke financiële regelingen zijn er, hoe ga ik om met alle veranderingen of hoe kom ik weer aan mijzelf toe?

Mantelzorg & Meer is de mantelzorgondersteuner in de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Uithoorn en in Ouderkerk aan de Amstel.

Aanmelden: Je kunt je via onze website www.mantelzorgenmeer.nl aanmelden bij Mantelzorg & Meer. Je kunt ook bellen met 020-5127250 of mailen via info@mantelzorgenmeer.nl

Er zijn geen kosten verbonden aan het inschrijven, aan deelname aan activiteiten of ondersteuning door onze medewerkers.

Mantelzorg en Meer maakt deel uit van Uithoorn voor Elkaar


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mantelzorger, meld je aan! Ook als je nog geen hulp nodig hebt.

Ben je mantelzorger maar sta je nog niet ingeschreven bij Mantelzorg & Meer (maakt deel uit van Uithoorn voor Elkaar?) Meld je aan, ook als je nog geen ondersteuning nodig hebt bij het zorgen. Als je staat ingeschreven, heb je namelijk recht op de jaarlijkse mantelzorgwaardering van de gemeente. Je … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: