001 - Homan Zonnepanelen

LR&PC Willis scoort tijdens kringkampioenschappen


Geplaatst op: 28 juni 2011

Afgelopen zondag 26 juni werden in Breukelen de kringkampioenschappen dressuur, tevens selectiewedstrijden voor de provinciale kampioenschappen, verreden voor kring Utrecht-West. LR&PC Willis was met veel combinaties in verschillende klassen vertegenwoordigd. Dit werd niet onverdienstelijk gedaan want er werden maar liefst 5 titels binnengesleept deze dag.

Bij de pony's werd er door twee combinaties erg goed gereden. Megan van Bruggen is de laatste tijd zeer goed op dreef met haar jonge pony Wilgenhaar's Samba en scoort de ene na de andere prijs. Zo ook zondag, want met twee 1e plaatsen is deze combinatie zeer verdiend kampioen geworden in de klasse B. In de Z1 wist Milou van Wieringen met haar pony Virgil kampioen te worden door tweemaal de 1e prijs te behalen.

Bij de paarden wisten 3 combinaties met de titel kringkampioen naar huis te gaan. Pauline Oudijk en haar paard Beijing nu Lan wisten precies op het juiste moment te pieken. Ze eisten met twee 1e plaatsen zeer overtuigend de kampioenstitel in de klasse L2 op. Net zo succesvol was Simone Oudshoorn in de klasse M2. Simone reed met haar Zidalgo twee nette proeven die werden gewaardeerd met hoge punten, wat hen twee 1e plaatsen en ook de titel opleverde. Ook in de hoogste klasse van de dag, de Z2, was het een Willis lid die de titel wist op te eisen. Rinske Steenhuis heeft met haar paard Winston Sollenburg heeft nog maar net de overstap gemaakt naar een hogere klasse maar scoorde direct al een 1e en 2e plaats, wat ook hen de kampioenstitel opleverde. Al met al een zeer succesvolle dag voor LR&PC Willis.

Aangezien het ook een selectiewedstrijd betrof mogen bovenstaande combinaties zich gaan opmaken voor de provinciale kampioenschappen welke worden verreden op 12 en 13 augustus in Hoogland.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

LR&PC Willis scoort tijdens kringkampioenschappen

Afgelopen zondag 26 juni werden in Breukelen de kringkampioenschappen dressuur, tevens selectiewedstrijden voor de provinciale kampioenschappen, verreden voor kring Utrecht-West. LR&PC Willis was met veel combinaties in verschillende klassen vertegenwoordigd. Dit werd niet onverdienstelijk gedaan want er werden maar liefst 5 titels binnengesleept deze dag. Bij de pony's werd er … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: