001 -Family
Open dag nieuwe muziekschool Mijdrecht

Open dag nieuwe muziekschool Mijdrecht


Geplaatst op: 8 juni 2023

Mijdrecht krijgt weer een muziekschool waar viool- en pianolessen en basisvorming muziek gegeven gaan worden. De muziekschool gaat werken vanuit De Rank, midden in het dorp. Muziekpedagoog Greetje de Haan stond aan de wieg van deze nieuwe Muziekschool Mijdrecht, die onderdeel wordt van de Gooische Muziekschool gevestigd in Bussum. Deze instelling verzorgt al in meerdere gemeentes in de Gooi- en Vechtstreek muzieklessen. En nu is er ook een locatie in Mijdrecht!

Met steun van CultuurHuis Mijdrecht organiseert Muziekschool Mijdrecht op zaterdag 24 juni een Open Dag van 10 tot 12 uur in De Rank aan de Prins Bernardlaan 2 te Mijdrecht. Belangstellenden kunnen kennis maken met de instrumenten Piano en Viool. Tevens is er voor de jongere kinderen van 4 tot 6 jaar en van 6 tot 8 jaar een speciale workshop muziek met Kleuters (10.30 uur) en Kraak de code (11.15 uur). Iedereen is welkom om kennis te komen maken met muziek. De toegang is gratis.

Geïnteresseerden in andere instrumenten zoals gitaar, drums of blaasinstrumenten zijn ook van harte welkom. De organisatie van de nieuwe muziekschool zoekt samenwerking met bestaande aanbieders en probeert zo haar functie als intermediair te vervullen. In de Muziekschool Mijdrecht is plek voor iedereen. Bestaande aanbieders kunnen zich melden bij Muziekschool Mijdrecht om de mogelijkheden tot samenwerking te bespreken.

Meer informatie is te vinden onder www.degooischemuziekschool.nl of www.cultuurhuismijdrecht.nl U kunt ook bellen met 035-6936596.

OPEN DAG MUZIEKSCHOOL MIJDRECHT,

zaterdag 24 juni 10.00 tot 12.00uur

in de Rank aan de Prins Bernardlaan 2 te Mijdrecht.Laatst bewerkt op: 13 juli 2023 09:08

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Open dag nieuwe muziekschool Mijdrecht

Mijdrecht krijgt weer een muziekschool waar viool- en pianolessen en basisvorming muziek gegeven gaan worden. De muziekschool gaat werken vanuit De Rank, midden in het dorp. Muziekpedagoog Greetje de Haan stond aan de wieg van deze nieuwe Muziekschool Mijdrecht, die onderdeel wordt van de Gooische Muziekschool gevestigd in Bussum. Deze … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: