001 -Family
Walraven opent haar deuren

Walraven opent haar deuren


Geplaatst op: 9 juni 2023

Op zaterdag 17 juni is het zover: Walraven opent haar deuren voor inwoners van Mijdrecht en omgeving! Kom gezellig langs en combineer deze Open Dag met een bezoek aan het Straattheaterfestival in Mijdrecht dorp.

Heb je je altijd al afgevraagd wat voor soort bedrijf er tegenover de brandweerkazerne zit? Ben je nieuwsgierig waar de 220 mensen die daar werken, zich mee bezig houden? Wat is de geschiedenis van dit familiebedrijf? Vind je het interessant om te zien hoe een productieproces verloopt en welke technieken hiervoor nodig zijn?

Bezoek dan zeker onze fabriek, productieafdelingen en het net geopende Experience Centre.

Tijdens de rondleidingen laten wij zien wie we zijn en welke werkzaamheden er achter onze deuren plaatsvinden. Onze medewerkers vertellen graag vol passie over het bedrijf en hun werk en beantwoorden al je vragen.

Ook als je toe bent aan een nieuwe uitdaging, kom dan eens kijken wat we te bieden hebben aan interessante functies, een stage- of leerwerkplek en (internationale) trainee/young talent programma's.

Je bent van harte welkom tussen 10.00 en 13.00 uur op de Industrieweg 5 te Mijdrecht. Kom aub lopend of op de fiets; auto’s kunnen geparkeerd worden aan de Rondweg.

Walraven, the multinational with a heart.


Laatst bewerkt op: 13 juli 2023 09:07

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Walraven opent haar deuren

Op zaterdag 17 juni is het zover: Walraven opent haar deuren voor inwoners van Mijdrecht en omgeving! Kom gezellig langs en combineer deze Open Dag met een bezoek aan het Straattheaterfestival in Mijdrecht dorp. Heb je je altijd al afgevraagd wat voor soort bedrijf er tegenover de brandweerkazerne zit? Ben … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: